Ece Ronay’dan şok ifşa!

ece

Magazin gündeminde bugün sosyal medya fenomeni Ece Ronay ile Mehmet Ali Erbil arasında yaşanan bir taciz skandalı yer aldı.

Ece Ronay’dan şok ifşa! EceRonay’dan Mehmet Ali Erbil’e ‘taciz’ suçlaması. Ece Ronay Mehmet Ali Erbil’in kendisini taciz ettiğini iddia etti ve mesajları ifşa etti. Sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Ece Ronay Mehmet Ali Erbil’e ait olduğunu iddia ettiği mesajları sosyal medyada ifşa etti.

Sosyal medya fenomeni Ece Ronay’ın Karpuz isimli şarkısının klibinde Mehmet Ali Erbil’de rol almıştı. Ece Ronay kendisini taciz ettiğini belirterek, Instagram hesabından ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ile olan yazışmalarını yayınladı.

Ece Ronay İnstagram hesabından şu yazıyı paylaştı ve daha sonra Twitter’dan Mehmet Ali Erbil’e ait olduğunu iddia ettiği yazışmaları da paylaştı.

Ali Erbil'e 'taciz' suçlaması Ali Erbil'e 'taciz' suçlaması Ali Erbil'e 'taciz' suçlaması

Ece Ronay’dan Mehmet Ali Erbil’e ‘taciz’ suçlaması

‘Merhaba arkadaşlar. Gün geçmiyor ki ülkemizde bir kadın daha tacize ve şiddete uğramasın. Şiddet diyorum çünkü psikolojik şiddet de şiddetin bir türevidir. Mehmet Ali Bey’i linçlemiştim, sonra bana mesaj atıp ağlayarak hastayım dediği için konuyu kapatıp özür dilemiştim. Klibimde oynamasını teklif ettim, kabul etti. Zaten çok değil, 5 saniye falan görünüyor klipte. Klip sonrası ahlaksızlıklar her geçen gün level atlayarak büyüdü.

Görmezden gelmeye çalıştım, yaşına ve bulunduğu konuma saygımdan sessiz kalmaya çalıştım. Ona da gördüğünüz üzere ilk günden itibaren düşündüğü gibi bir münasebetimiz olamayacağını kırmadan söyledim. Ama bugün bana durup dururken ağza alınmayacak derecede laflar söyleyip tehdit ettiği için bu paylaşımı yapmak zorundayım. Bu paylaşım belki kariyerime ve mesleğime zarar verecek, çünkü kendisi yıllardır bu piyasada olan bir insan. Ama ben susmayacağım çünkü kendimi kandırılmış ve değersiz hissediyorum. Ben düştüm, başkası bu tofana düşmesin diye bu bir uyarı postudur. Ünlü de olsanız fenomen de olsanız tacizden kaçamıyorsunuz. Yazıklar olsun.’

Mesajların kendisine ait olmadığını ve Ece Ronay ile iletişime geçen kişinin asistanı olduğunu söyleyen Mehmet Ali Erbil Instagram hesabından açıklama yaparak “Ben istedim ki genç bir ruha destek vereyim… Ama günün sonunda bir Z kuşağının tuzağına düştüm. Mesajlarımı kesip, biçip anlamını kaybettirerek yayınlamanın suç olduğunu bilmeyecek kadar cahil olması benim buna sessiz kalacağım anlamına gelmiyor tabii ki… Ben o mesajların tamamını ve daha fazlasını medyaya değil, Savcılık Makamı’na sunacağım.” dedi.

Johnny Sins kazancıyla dudak uçuklattı