Eski Serilerden Oyunlar Xbox One Yolunda

Eski Serilerden Oyunlar Xbox One Yolunda

Xbox One kullanıcılarını bekleyen sürprizler hakkında konuşan Phil Spencer, eski serilerden bazılarının hayata döndürülebileceğinin sinyallerini verdi.

Geçtiğimiz yılın Kasım ayında piyasaya sürdüğü yeni nesil konsolu Xbox One‘ı kullanıcılar için daha cazip hale getirmek için sıkı bir çalışma yürüten Amerikalı teknoloji devi Microsoft, yavaş yavaş bu çalışmalarının sonuçlarını görmeye başladı. Birçok yeni bölgede satışa sunulmasıyla satışları ciddi ölçüde artan Xbox One, son dönemde yakaladığı bu ivme sayesinde, satışa sunulduğu günden beri gerisinde kaldığı rakibi PlayStation 4’ü bazı bölgelerdeki aylık satışlarda geride bırakmayı başardı.

Xbox_One (2)

Tüm bu gelişmelere rağmen hala istenilen noktaya gelememiş olan Xbox One için çalışmalarını hız kesmeden devam ettiren Microsoft, konsolların satışında en önemli rolü üstlenen oyunları da unutmuş değil. Önümüzdeki dönemde oyunseverleri bekleyen sürprizler hakkında konuşan Xbox patronu Phil Spencer, popüler eski serilerden yeni oyunların yakında gün yüzüne çıkabileceğinin sinyallerini verdi.

Katıldığı bir röportaj sırasında Halo Wars, Alan Wake, MechAssasult, Conker’s Bad Fur Day, Blinx The Time Sweeper, Fusion Frenzy, Banjo Kazooie, Kameo, High Heat Baseball, Otogi, Knights of The Old Republic gibi eski serilerden oluşan bir liste sunulan Spencer, hangi serileri yeniden ziyaret edecekelerini açıklamaktan kaçınsa da, bu listede yer alan birkaç seri üzerinde çalışmakta olduklarını belirtti.

Dünyanın En Değerli Markası Apple Oldu