E 4.0 Design Studio X Fabrika : Yapay Zeka ile Tasarlanan Gerçek Bir Koleksiyon

E 4.0 Design Studio

E 4.0 Design Studio’nun kullandığı yapay zeka ‘DU’,  Boyner’in özel markası Fabrika için sosyal medyadaki en güncel moda akımlarını, en sevilen renkleri, popüler desenleri ve modelleri yorumlayarak yapay zeka destekli kapsül koleksiyonu tasarladı.

 Yeniliklerden ve güncel teknolojilerden ilham alan Boyner, özel markalarından Fabrika için Türkiye’de ilk kez yapay zeka teknolojisi desteğiyle kapsül bir koleksiyon tasarladı.

E 4.0 Design Studio iş birliği ile hayata geçirilen E 4.0 Design Studio X Fabrika koleksiyonundaki kumaş, renk ve modeller tamamen yapay zeka seçimlerinden oluşuyor.

E 4.0 Design Studio

Kadın ve erkek olmak üzere toplam 32 parçalı koleksiyonda yalın ve işlevsel bir stil görülürken, tasarımlarda inovatif kumaşlı tasarımlar öne çıkıyor.

Akıllı Kumaş Teknolojisi ile İleri Seviye Rahatlık

Moda dünyasında stilin yanı sıra işlevsel parçaların da önemi giderek artarken, E 4.0 Design Studio X Fabrika kapsül koleksiyonunda akıllı kumaş teknolojileri kullanıldı. Koleksiyonda kadın ve erkekler için tasarlanan su itici özellikli montlar, kırışmayan parçalar ve cildin nefes almasını sağlayan organik pamuklu özel dokulu tişörtler dikkat çekiyor. Sezonun güçlü temsilcisi maksi kabanlar, günlük stilin şık tamamlayıcısı ceketler ve çağdaş bir yorumla tasarlanan pantolonlar da koleksiyondaki kilit parçaların başında geliyor.

iOS 18 Apple’ın En Büyük Güncellemelerinden Biri Olacak