Dyson iki yeni ürününü resmen tanıttı, ortalık fena karışacak

dyson

Ülkemizde de oldukça popüler bir marka olan Dyson, temizlik odaklı 2 yeni cihazını daha resmen tanıttı.

Dyson iki yeni ürününü resmen tanıttı, ortalık fena karışacak. Dyson, evleriniz için birkaç yeni ürününü duyurdu. Yeni cihazlar arasında 360 Vis Nav robot süpürge ve yeni V15S Detect Submarine Süpürge temizliği iyileştirilmiş özellikler sunuyor. İşte tüm detaylar.

dyson v11 8

Adından da anlaşılacağı gibi, Dyson 360 Vis Nav robot süpürge evinizin tamamını temizlemek için geliyor, V15S Detect Submarine ise sert zemin temizliği için tasarlanmış. İlk olarak robottan bahsedelim, bu 2020’deki son modelinden beri çıkan ilk robot süpürgedir. Şirket, mevcut piyasada daha rekabetçi olmak için navigasyon teknolojisinde çeşitli iyileştirmeler yaptı.

dyson v11 10

Dyson iki yeni ürününü resmen tanıttı, ortalık fena karışacak

Marka, yeni robot süpürgenin Hyperdium motoru sayesinde diğer robotlara göre altı kat daha fazla emiş gücüne sahip olduğunu iddia ediyor. 110.000 rpm hızında dönen bir balık gözü lensi ve farklı türdeki zeminleri temizlemek için kenardan kenara fırça bulunuyor. 360 Vis Nav, toz seviyelerini algılamak için bir piezo sensör kullanır ve emiş gücünü otomatik olarak ayarlar. Bu model, bu yılın ilerleyen dönemlerinde satışa sunulacak.

dyson

V15S, markanın Gen5Detect ile donatılmış bir sert zemin temizleyicisidir. Bu yeni süpürge, zorlu lekeleri çıkarmak için suyu otomatik olarak iletebilen Submarine ıslak silindir başlığına sahiptir. 18 ml suyu dakikada 8 jet sistemiyle serbest bırakabilen bir tasarıma sahiptir. Yeni V15S Detect Submarine oldukça güçlüdür ve kablosuz stick tasarımı sayesinde taşınabilir. Özellikle, V15 Detect Extra kablosuz süpürgenin piyasaya sürülmesinden sonra V15S piyasaya sürülüyor. Robot süpürge gibi bu model de bu yılın ilerleyen dönemlerinde piyasaya çıkacak. Dyson iki yeni ürününü resmen tanıttı, ortalık fena karışacak.

Bu akıllı telefonlar fiyat performans algısını yeniden tanımlayacak

Honor 90 serisi tüm özellikleriyle ortaya çıktı