Dünyanın en büyük penisi ile işi çok zor! Zor yürüyor!

3 4

Dünyanın en büyük penisine sahip olan adam Roberto Esquivel, samimi itiraflarda bulundu. İşte detaylar.

Dünyanın en büyük penisi ile işi çok zor! Zor yürüyor! Sizi dünyanın en uzun penisine sahip olan Roberto Esquivel ile tanıştıralım. Meksika’nın Saltillo şehrinde yaşayan 54 yaşındaki adam, penisi sayesinde ünlü olmayı başardı. Cinsel organının 48 cm uzunluğunda olduğunu söyleyen Roberto, bu alanda rakipsiz olduğunu iddia ediyor. Guiness Rekorlar Kitabı için herhangi bir başvuruda bulunmayan adamın hikayesi ise oldukça ilginç.

1 11

Dünyanın en büyük penisi ile işi çok zor! Zor yürüyor!

2015 yılında sosyal medyada penis boyunu ölçtüğü bir video paylaşan Roberto Esquivel, kısa süre içerisinde üne kavuştu. Cinsel organının 48 cm uzunluğunda olduğunu söyleyen adam, bu sebepten dolayı ülkesinde engelli birey olarak kabul edildiğini de sözlerine ekledi.

2 9

Cinsel organının gereğinden büyük olmasının sosyal yaşamını ciddi şekilde etkilediğini ifade eden Esquivel, özellikle yürürken ciddi anlamda zorluk yaşıyor. Ayrıca penisinin sürekli olarak sürtünmesini engellemek için çok sayıda bandaj kullanıyor ve bu konudan oldukça şikayetçi.

3 4

Yakın zamanda röpotaj veren Roberto Esquivel, samimi itiraflarda bulundu. Cinsel hayatının olmadığını ve sık sık idrar yollarında sorunlar yaşadığını ifade eden adam, “Dünyanın en büyük penisine sahip olduğum için ünlüyüm. Bu durumdan aslında memnunum. Kimsenin benimki kadar büyük bir cinsel organı olmadığını biliyorum. Ancak sürtünmeyi azaltmak için sürekli olarak penisimi bandajlarla sarmak zorunda olmak beni yoruyor.” diye konuştu.

TCL, 240 57,1 inç Çift 4K Kavisli Oyun Ekranını tanıttı