Dune: Spice Wars çok oyunculu modlarla geliyor

Dune: Spice Wars çok oyunculu modlarla geliyor

2021 Oyun Ödülleri sırasında Dune: Spice Wars oyununa ilk bakışımızı elde ettik. Şimdi ise oyun hakkında daha fazla detay ortaya çıktı. İşte bu detaylar.

O zamandan beri, Dune: Spice Wars Frank Herbert’in bilim kurgu serisinin uzun zamandır en umut verici video oyunu uyarlamalarından biri gibi görünüyordu. Oyunu Steam erken erişimde oynuyorsanız, artık arkadaşlarınızla birlikte savaşmayı dört gözle bekleyebilirsiniz. Pazartesi günü, geliştirici Shiro Games, Spice Wars’ın çok oyunculu güncellemesinin yayınlandığını ve sizinle birlikte diğer üç oyuncunun 2v2 veya herkes için ücretsiz maçlara katılmasını sağladığını duyurdu. Oynamak için yeterli arkadaş veya yabancı bulamazsanız, oyun maçlarınızı bilgisayar rakipleriyle dolduracak. Spice Wars’ın tek oyunculu bileşeninde olduğu gibi, AI düşmanlarınızın zorluklarını ve harita boyutu, kum solucanı etkinliği ve daha fazlası gibi faktörleri değiştirebilirsiniz.

Dune: Spice Wars çok oyunculu modlarla geliyor

Çok oyunculu destek, ana özellik olarak kalacak. Ancak bugünün güncellemesi birkaç başka geliştirme içerecek. Shiro, oyunlarınızın gidişatını değiştirebilecek ek oyun içi etkinlikler ve Landsraad seçenekleri de sundu. Ayrıca, diğer değişikliklerin yanı sıra harita çeşitliliğini artırmak için yeni bölgeler ekledi ve bina grafiklerini de yenilediklerini duyurdu. Henüz Dune: Spice Wars oyununa göz atmadıysanız, Steam’de şu anda yüzde 20 indirimli olarak alabilirsiniz. Dune filmi geçen yıl çıktığında gişe rekorları kırdı. Kitaplardan serinin hayranı olan insanlar filme de büyük ilgi gösterdi. Şimdi ise oyun versiyonu da geliyor.

Pokémon Snap 24 Haziran’da Switch Online’a geliyor