Dragon Age Inquisition, Beklentileri Karşılıyor mu?

Dragon Age Inquisition Customization

RPG ve aksiyon müdavimlerinin ve oyun hayranlarının merakla beklediği gün gelip çattı. Dragon Age Inquisition, PC platformu için satışa sürüldü. Peki yapım beklentileri karşılayacak nitelikte mi?

Gamespot, IGN, Gameranking, EuroGamer gibi sitelerden aldığımız ipuçları sadece ama sadece tek bir noktaya işaret ediyor: Açık ara evet!

Yapım, Mesih Nazoreth’in açıklamalarını içeren bir demo ile başlıyor. Nazareth, kendi iyiliğimiz için Engizisyon’un tüm talimatları harfiyen yerine getirmemizi emrediyor. Tam bu sırada gök diriliyor ve yarılıyor. Tanrıça-Kraliçe Andraste yüzünü gösteriyor.

Karakterimiz geçmişe dair hiçbir şey hatırlamıyor. Seçilmiş kişi miyiz yoksa, sıradan şanslı bir adam mı?

2725312 0002

Politik oyunlar yapımda büyük rol oynuyor. Hangi anda hangi seçimi yapacağınız çok önemli. Grey Warden, Engizisyon, Orlesian Elitler topluluğu… Hiçbirinin eli temiz değil!

Yapımın oyun süresi 50 saat seviyelerine taşınmış ve otoritelere göre, grafikler birkaç adım öteye gitmiş. Savaş motoru da geliştirilen diğer öğeler arasında.

Peki Dragon Age Ingusition söylendiği kadar iyi mi? Otoritelerin yorumlarının (Ortalama not 9.5/10) ötesine gidip, bunu deneyip hep birlikte göreceğiz.

LG G3, Jet Hızıyla Lolipop’lanıyor!