Creed 2 için ilk fragman yayınlandı!

creed 2

Rocky serisinin spin-off’u olarak vizyona giren Creed, ikinci filmi ile tekrardan izleyiciyle buluşuyor. 11 Ocak’ta vizyona girecek olan Creed 2 ile Drago ringlere geri dönüyor.

Rocky serisinde önemli bir yeri bulunan Apollo Creed, 4. filmde Rus rakibi Ivan Drago ile yaptığı maç sırasında hayatını kaybetmişti. İşte Creed 2 filminin çıkış noktası tam olarak bu müsabaka olacak diyebiliriz.

Creed 2 için Drago’lu tanıtım videosu

Rocky serisinin devamı niteliğindeki Creed filmi 2015 yılında vizyona girmişti. Dünya çapında elde ettiği gelirle beklentilerin üzerinde bir performansa imza atan yapımın devam filmi ise 11 Ocak 2019’da vizyona girecek.

Creed 2’nin başrollerinde bir kez daha Sylvester Stallone ve Michael B. Jordan’ı göreceğiz. Creed 2 ilk filmin kaldığı yerden devam edecek ve Adonis Creed’in yükselişini konu edinecek. Hatırlanacağı üzere ilk filmde Creed çıktığı ünvan maçını kaybetmişti. Fakat ikinci filmde işler tamamen değişecek. Adonis Creed bu sefer Rus boksör Drago’nun karşısına çıkacak.

Henüz filmin senaryosu hakkında net bir açıklama bulunmasa da Creed’in, Ivan Drago’nun oğluyla karşı karşıya geleceği belirtiliyor.

Zaten film için yayınlanan fragman videosunda da Apollo Creed’in Drago karşısında hayatını kaybetmesine sık sık göndermede bulunulmuş.

Bu arada filmin kadrosunda Tessa Thompson, Wood Harris, Florian Munteanu, Phylicia Rashad ve Dolp Lundgren gibi isimlerin bulunduğunu da hatırlatalım. Creed’in devam filmi az önce de belirttiğimiz üzere 11 Ocak’ta vizyona girecek.

1917 filminin yönetmeni belli oldu