DOOM Eternal için ilk güncelleme geliyor!

Doom Eternal

DOOM Eternal için ilk güncelleme duyuruldu. Bu güncelleme ile daha güçlü iblisler oyuncuları karşılayacak! İşte güncellemenin detayları.

Bethesda‘nın büyük ses getiren ve incelemelerden neredeyse tam not alan Doom Eternal için ilginç bir güncelleme duyurusu yapıldı. Güncelleme 1 (Update 1) olarak geçen bu güncelleme oyunun ilk ücretsiz güncellemesi olacak. Bu güncelleme ile oldukça ilginç bir özellik oyuna eklenecek.

FIFA 21 çıkacak mı? Hangi platformlara gelecek?

Çok yakında yayınlanacak olan güncelleme ile oyunun ana mekaniği değişecek. Güncellemeyle tek oyunculu modda yer alan Güçlendirilmiş Şeytanlar artık daha güçlü olacak. Herhangi bir Doom oyuncusu ana hikayede bir iblis tarafından öldürülürse, bu karakter direkt istatistiklere yansıyacak ve diğer oyuncuların da tekli moddaki iblis zorluğu artacak.

Zaten normal modda bile zor olan oyun bu özellik ile daha da zorlaşacak. Ancak bu karakterleri öldürdüğünüzde daha fazla bonus alacaksınız.

Bethesda şimdilik ana hikayeyi etkileyecek güncellemenin ne zaman yayınlanacağını açıklamadı. İki adet ekran görüntüsü paylaşan Bethesda’nın bu güncellemeyi Haziran başında PC, PlayStation 4 ve Xbox One sahiplerine sunulması bekleniyor.

Doom’a bu yıl içerisinde Deluxe pakete sahip olanlar için ücretli DLC’ler de gelecek. Bu DLC’lerin ana hikayeye dahil olması bekleniyor. 2020 yılı bitmeden tüm DLC’lere kavuşacak olan oyun bakalım 2021 yılında desteklenmeye devam edecek mi?