DOOM Eternal ve The Elder Scrolls Online sevindiren açıklama!

DOOM Eternal

DOOM Eternal ve The Elder Scrolls Online için sevindiren açıklama geldi. Yeni nesile geçmek isteyenler bu habere çok sevinecek.

Yeni nesil oyun konsolları olan PlayStation 5 ve Xbox Series X için geri sayım başladı. 2020’nin son çeyreğinde satışa sunulacak olan yeni nesil konsollar için sevindiren oyun haberleri de gelmeye başladı. The Elder Scrolls Online ve DOOM Eternal Xbox Series X ve PlayStation 5’e geliyor! Xbox One veya PlayStation 4 için oyunlara sahip olan veya oyunları satın alan oyuncular, Xbox Series X ve PlayStation 5 sürümleri yayınlandığında oyunlarını ücretsiz yükseltebilecek.

Ek olarak, ekibimiz yeni konsollar çıktığı zaman iki oyunun da geriye dönük uyumluluğu destekleyeceklerinden emin olmak için çok sıkı çalışıyorlar.

PlayStation State of Play etkinliğinde hangi oyunlar gösterildi?

Önümüzdeki aylarda, Xbox Series X ve PlayStation 5 için The Elder Scrolls Online ve DOOM Eternal hakkında tahmini çıkış dönemi ve iyileştirmelerin listesi gibi daha fazla bilgi paylaşabileceğiz.

Geriye kalan oyunlarımız için şu anda paylaşabileceğimiz bir haber olmasa da, yeni nesil konsollara taşıyacağımız Bethesda oyunlarına mevcut nesilde sahip olan oyuncular için ücretsiz yükseltmeler getirmek için çalışmalarımızda kararlı olduğumuzu söyleyebiliriz.

DOOM Eternal

Son olarak, son çıkan Bethesda oyunları hakkındaki bilgiler için 7-9 Ağustos tarihleri arasında twitch.tv./Bethesda adresi üzerinden QuakeCon At Home etkinliğini izleyebileceğinizi belirtelim. Bu etkinlikte birbirinden yeni içeriklerin tanıtılacağı söyleniyor.