PlayStation State of Play etkinliğinde hangi oyunlar gösterildi?

PlayStation State of Play

PlayStation State of Play etkinliğinde hem PS4 hem de PS5 için birbirinden güzel oyunlar tanıtıldı. Biz de bu oyunları sizler için derledik.

Sony geçtiğimiz günlerde duyurusunu yaptığı PlayStation State of Play etkinliğini düzenledi. Bu etkinlikte PlayStation 4 oyunlarına ağırlık vereceğini günler öncesinde söyleyen Sony, PS5 için de küçük çaplı oyunlarını duyurdu. PS5’e özel olarak üretilecek olan Godfall için de yeni fragman paylaşan Sony, oyuncuları tatmin etmeyi pek başaramadı diyebiliriz.

PlayStation voleyi oyun için satın alımlar ile vurdu!

Indie yapımlar ile dolu olan bu etkinlikte sadece meraklısının çok hoşuna gidecek olan mini oyunlar sergilendi. Etkinlikte, sadece AAA yapımlar arasında Crash Bandicoot 4: It’s About Time, Control: Alan Wake, Godfall ve Hitman 3 PS VR oyunlarının dikkat çektiğini belirtelim.

Sony’nin bu etkinliği sadece PS4’e gelecek oyunları göstermek için düzenlediğini belirtelim. Asıl etkinlik yine bu ay içerisinde düzenlenecek. PS5 oyunlarının gösterileceği bu etkinlikte Silent Hill’in de sergilenmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Rakibi Xbox Series X‘in maalesef ki oyunları ile öne çıkamamasını fırsata çevirecek olan Sony, Ağustos ve Eylül aylarında bombalarını patlatmaya devam edecek gibi görünüyor. Biz de sizler için düzenlenen yeni etkinlikte tanıtılan tüm oyunları bir araya getirdik. Bakalım bu oyunlardan hangisi hoşunuza gidecek?

Godfall

Control: AWE

Crash Bandicoot 4: It’s About Time

Hitman 3 PS VR

Hood: Outlaws & Legends

Spelunky 2

Braid Anniversary Edition

The Pathless

Genshin Impact

Aeon Must Die!

ANNO: Mutationem

Bugsnax

Vader Immortal: A Star Wars VR Series

Temtem

Auto Chess

The Pedestrian