Doom 64 PC ve konsollar için geliyor

doom 64

Bethesda eski Doom oyunlarını konsollara taşımaya devam ediyor. İlk 3 Doom oyunundan sonra şimdi de Doom 64 PC ve konsollar için geliyor. İşte konu hakkındaki detaylar.

Son dönemde eski klasikleşen oyunları remaster olarak PC ve konsollara getirmek trend haline geldi. Nitekim Bethesda da bu trendi es geçmedi ve eski Doom oyunlarını PC ve konsollar için satışa sundu.

Bilindiği üzere id Software ve Bethesda işbirliğiyle geliştirilen yeni Doom oyunu önümüzdeki günlerde raflardaki yerini almış olacak. Salt bir aksiyon oyunu olan Doom Eternal, 2016’da çıkan oyunun devamı niteliğinde olacak.

Fakat Bethesda’nın bu ara çıkarmayı planladığı tek Doom oyunu Eternal değil. Zira sızdırılan bilgilere göre, 1997 yılında Nintendo 64’e özel olarak satışa sunulan Doom 64 de PC ve konsollar için tekrardan elden geçiriliyor.

Zira Doom 64 geçtiğimiz günlerde Avustralya Derecelendirme Kurulu tarafından multiplatform olarak derecelendirildi. Bu da oyunun kısa süre içinde duyurulacağı anlamına geliyor. Muhtemelen Bethesda bu yapımı Doom Eternal’in yanında ücretsiz olarak da sunabilir. Ya da oyunun üst paketlerinden birini satın alanlar, bu yapıma bedel ödemeden sahip olabilirler. Bekleyip göreceğiz.

Cyberpunk 2077 seks sahneleri fps olarak görünecek