Donald Trump Hakkında İlk Belgeler Yayınlandı

tru

Dünyanın en çok tartışılan siyasetçilerinden Donald Trump hakkında ilk belgeler üst üste gelmeye başladı. Onunla ilgili bazı e-posta belgelerini ellerinde bulundurduklarını biliyorduk.

Donald Trump hakkında ilk belgeler yayınlandı ve şok etkisi yarattı. REvil fidye yazılım grubunun, ilk olarak Robert DeNiro’dan Madonna’ya kadar sayısız ismin çalıştığı bir hukuk firmasının veri tabanına girdiği ülke gündemine bomba gibi düştü. Birçok kişi belgelerin ulusal güvenlik sorunu yaratacağını düşünüyor. Henüz Trump tarafından büyük bir açıklama yapılmasa bile bunun çalkantı yaratacağı kesin diyebiliriz.

Donald Trump bilgileri internete veriliyor

REvil fidye yazılım grubu, Grubman Shire Meiselas & Sacks firmasına ait 756 GB veriyi ellerinde bulundurduklarını söylediler ve gündemi meşgul etmeye başladılar. Bu belgeleri yayınlamaktan vazgeçmeleri için 21 milyon dolar göndermelerini istediler.

donald trump

Hukuk bürosu bunu ilk başlarda kabul etmedi ancak fidye yazılım korsanlarının çok fazla bastırması sonuç vermeyince en sonunda Donald Trump ile ilgili belgeleri yayınlayacaklarını söylediler. Daha önceki istedikleri miktar olan 21 milyon doları iki katına çıkararak 42 milyon dolar talep ettiklerini bildirdiler. Onların kim olduğu ve nerede olabileceği hiç kimse tarafından bilinmiyor.

Salgından sonra ABD ekonomisi nasıl olacak?

Kendilerine istedikleri miktar verilmeyen korsanlar, Donald Trump ile ilgili e-posta sırlarının küçük bir bölümünü yayınladılar. Ancak bu miktarın verilmemesi halinde Trump ile ilgili bütün kirli çamaşırlar yere dökülecek. Hukuk bürosundan çalındığı için o belgelerin çok gizli özelliklere sahip olduğu biliniyor. Sizce fidye korsanları tarafından yapılanlar nasıl tarif edilebilir? Düşüncelerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.