DOG MAN FİLMİNİN TÜRKÇE DUBLAJLI BİRİNCİ FRAGMANI PAYLAŞILDI

köpek adam dog man

Kung Fu Panda, Ejderhanı Nasıl Eğitirsin ve Patron Bebek gibi gişe rekorları kıran filmlerin yaratıcısı DreamWorks Animation’dan Dav Pilkey’nin New York Times çok satan eserinin köpeklerin suçla mücadelesini konu alan film uyarlaması geliyor: Dog Man .

Sadık bir polis köpeği ve onun polis memuru sahibi iş başında birlikte yaralandıklarında, çılgınca ama hayat kurtaran bir ameliyatla ikisi birleştirilir ve Köpek Adam doğar. Dog Man korumaya, hizmet etmeye yemin etmiştir – tabii getirmeye, oturmaya ve yuvarlanmaya da.

Dog man yeni kimliğini benimseyip Şefini (Lil Rel Howery, Get Out, Free Guy) etkilemeye çalışırken, sinsi kötü Kedi Petey’nin (Pete Davidson; Saturday Night Live, The King of Staten Island) şeytani planlarını durdurmak zorundadır. Petey’nin son planı kendini klonlayarak yavru kedi Lil Petey’i yaratmak ve böylece suç işleme becerisini ikiye katlamaktır. Ancak Lil Petey, Köpek Adam ile beklenmedik bir bağ kurunca işler karışır.

Küçük Petey ortak bir düşmanın pençesine düşünce, Köpek Adam ve Petey istemeyerek de olsa güçlerini birleştirip genç kediyi kurtarmak için zamana karşı aksiyon dolu bir yarışa girerler. Bu süreçte, ailenin (ve yavru kedilerin!) en azılı düşmanlarını bile bir araya getirmenin gücünü keşfederler.

Köpek Adam‘da ayrıca TV muhabiri Sarah Hatoff rolünde Isla Fisher (Wedding Crashers, Rango); Petey’nin asistanı Butler rolünde Poppy Liu (Hacks, The Afterparty); Büyükbaba rolünde Emmy adayı Stephen Root (Barry, King of the Hill); Sarah’nın kameramanı Seamus rolünde Billy Boyd (Yüzüklerin Efendisi serisi, Seed of Chucky) ve balık Flippy rolünde Emmy ve Altın Küre ödüllü Ricky Gervais (The Office, Extras) yer alıyor. 

Dog Man’ın yönetmenliğini, çığır açan Animaniacs ve Pinky and the Brain animasyon dizileriyle tanınan Emmy ödüllü Peter Hastings (The Epic Tales of Captain Underpants, Kung Fu Panda: Legends of Awesomeness) üstleniyor. Filmin yapımcılığını DreamWorks Animation’ın Ejderhanı Nasıl Eğitirsin filminde ortak yapımcı olarak görev yapan Karen Foster (Spirit Untamed) üstleniyor.

Kaptan Düşükdon kitaplarının dünya çapında en çok satan 1 numaralı yazarı ve ödüllü çizeri Dav Pilkey tarafından 2016 yılında başlatılan Eğitici Köpek Adam serisi şu anda 12 kitaptan oluşmaktadır. Seri 60 milyondan fazla baskıya sahiptir ve 47 dile çevrilmiştir. Köpek Adam’ın 2020’de piyasaya sürülen bir yan ürünü olan Kedi Çocuk Çizgi Roman Kulübü de dünya çapında en çok satanlar listelerinde üst sıralarda yer aldı. Son yayımlanan Köpek Adam kitabı, Köpek Adam: Deniz Altında Yirmi Bin Pire, 2023 yılında ABD’de tüm çocuk formatlarında ve yaş gruplarında en çok satan 1 numaralı çocuk kitabı oldu. Pilkey’nin Köpek Adam Serisi’ndeki en yeni kitabı Dog Man: Big Jim Begins, 3 Aralık 2024’te yayınlanacak.

“iPhone 16’lara Olan Düşük Talebin Diğer Bir İşareti”