Disney+ Falcon and the Winter Soldier yapımı en çok izlenen dizi oldu!

Disney+ Falcon and the Winter Soldier yapımı en çok izlenen dizi oldu!

Netflix’ten ike rekabeti sıkı tutan Disney+ Falcon and the Winter Soldier  yapımı ile başarıya imza attı. The Falcon ve The Winter Soldier, görünüşe göre “açılış haftasonunda Disney+’da en çok izlenen dizi prömiyeri ve aynı dönemde genel olarak en çok izlenen başlık” olarak değerlendirildi.

Şaşırtıcı olmayan bir şekilde, WandaVision ve The Mandalorian 2. sezonun prömiyerleri, Disney’in kullandığı sisteme dayanan diğer en yüksek dereceli çıkışlar arasında yerini aldı. Ancak HBO Max’in Snyder Cut of Justice League versiyonu şaşırtıcı bir şekilde beklediği ilgiyi ve izlenme oranlarını yakalayamadı. İlerleyen günlerde de durum çok değişmeyecek gibi duruyor.

Disney+ Falcon and the Winter Soldier yapımı en çok izlenen dizi oldu!

Akış hizmetleri, insanların ne izledikleri, ne zaman izledikleri ve hatta başka bir şeye geçmek için nerede durduklarına dair verileri dikkatlice topluyor. Ancak bu bilgileri halkla paylaşmıyorlar. Nielsen gibi üçüncü taraflar, neyin popüler olduğunu düşündüklerine dair bir miktar fikir veriyor. Bu minik raporlar da olmasa büyük ölçüde karanlıkta kalıyoruz. Uygulamaların ne kadar bilgi topladığı ve kullanıcıları ne kadar izlediği son zamanlarda hep gündemde. Ancak yayın akış hizmetleri de görünüşe göre insanların ilgilerini toplama konusunda benzer yaklaşımlarda bulunuyor. 2020‘nin başlarında Netflix, derecelendirmelerinin hesaplanma şeklindeki bir değişikliği açıklamıştı. Bu yönteme göre daha ayrıntılı izleyici sayıları yayınlamaya başladı. Ancak Disney + bu yola gitmeyecek gibi görünüyor.

Dijital Dönüşüm Ofisi “vergi mi geliyor” dedirten kripto para açıklamaları yaptı