Disney+ Çok Sevilen Diziyi İptal Etti

Disney+ Çok Sevilen Diziyi İptal Etti

Disney+ yüzde 94 üzerinde puan alan diziyi iptal etti. Günümüzde yayın akışı devleri arasında ciddi bir rekabet var ve bu kapsamda platformlar birbiri ile yarışıyor. İşte tüm detaylar.

Disney+ Netflix için fazlasıyla güçlü bir rakip ancak şimdi platform kendine ayağına sıkmış gibi. Yayın akışı devi, eleştirmenlerce beğenilen dizisi American Born Chinese’in fişini yalnızca bir sezonun ardından çekti. Her Şey Her Yerde Her Zamanda oyuncusu Michelle Yeoh, Ke Huy Quan ve Stephanie Hsu’nun yeniden bir araya gelmesiyle ortaya çıkan fantastik aksiyon dizisi, Çin mitolojik tanrılarıyla tanıştıkran sonra kendini Çin mitolojik tanrılarının savaşına bulayan lise öğrencisi Jin’i (Ben Wang) konu alıyor. Variety’ye göre, inceleme sitesi Rotten Tomatoes’ta şu anda yüzde 94’lük bir reytinge sahip olan diziyi iptal etme kararı izleyicileri şaşırttı.

Disney+ Çok Sevilen Diziyi İptal Etti

Durum hakkında bilgi sahibi bir kaynağın, Disney+’ın gösteriyi onayladığını ancak izleyici sayısının ikinci sezon için yeterli olmadığını duyurdu. Kaynak, yapımcıların diziyi diğer ağlara ve yayıncılara satmayı planladıklarını söyledi. Yüzde 94 üzerinde bir puan oldukça yüksek ancak platform daha fazlasıyla devam edemeyeceklerine oldukça kararlı görünüyor. Bu sebeple de ikinci sezon için kesenin ağzını açmak herhalde şirket için pek mantıklı bir karar olmayacaktı. İptale edilen dizinin oyuncuları En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ve En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazandığı 2023 Oscar Ödülleri’nin de sahipleri oldu.

Apple Fitness+, Super Bowl İle Ortaklığını Duyurdu