Discovery+ GameStop ve Reddit hisse senedi olaylarını belgesele dönüştürüyor

Discovery+ GameStop ve Reddit hisse senedi olaylarını belgesele dönüştürüyor

Gamestop hisse olayları uzun bir süre gündemi meşgul etmişti. Ortaya çıkan borsa dalgalanması, artan hisselerin defalarca durması gibi olaylar gündemden düşmedi. Bu durumdan bir fırsat sezen Hollywood, hızla birkaç projeye yeşil ışık yaktı. Ancak olayları konu alan filmlerden önce Discovery+ GameStop ve Reddit olaylarını belgesele dönüştüreceğini duyurdu.

Deadline’a göre Discovery +, geçici olarak GameStop: The Wall Street Hijack adlı dokümanı uyarlamak için gerçek Wolf of Wall Street Jordan Belfort’a yöneldi. Sosyal medya ayaklanmasına odaklanan film, yurtdışında gösterime sunulmadan önce 8 Nisan’da İngiltere’de prömiyer yapacak. Film, bu ayın başlarında çıkış yapan ABC News’den Gamestopped Hulu belgeselini takip ediyor. Olaylar arasında Keith Gill’i (GameStop patlamasını başlatan bir Redditor) amatör yatırımcıları GameStop hisseleri almaya ikna etmekle suçlaması da var. Öte yandan, pek çok sıradan insan GameStop ve diğer viral eylemlere bahse girerken para kaybetti. Belgeselin tüm bunları ve botların da etkisini konu edinmesi bekleniyor.

Discovery+ GameStop ve Reddit hisse senedi olaylarını belgesele dönüştürüyor

Her şeye rağmen, yeni belgesel büyük olasılıkla Discovery’nin gelişen akış hizmetine daha genç bir kitleyi çekmeyi amaçlıyor. Platform, yayıncılık sektörüne geç geldi. Akış şu ana kadar TLC, Food Network ve Animal Planet gibi kanalların yanı sıra A&E, History Channel ve Lifetime içeriklerinden gelen belgesellere ve realite TV’ye yoğun bir şekilde dayanıyordu. Belgeselerden sonra akış hizmetinin kullanıcıları artacak mı göreceğiz.

Huawei App Gallery hediyeler dağıtmaya devam ediyor