Diablo immortal çıkış tarihi netleşti

Diablo: Immortal 2 Haziran'da mobil ve PC'ye geliyor

Blizzard,  İOS, Android ve PC’lerin hepsi için oynamaya uygun yeni Diablo oyunu Diablo İmmortal’ı duyurdu.

Diablo immortal çıkış tarihi netleşti. Hem mobil hem de masaüstü bilgisayarlara uygun olması planlanan olan oyun ücretsiz olacak ve sadece çevrimiçi olarak oynanabilecek. Diablo ekibi oyunseverler için sürekli gelişen bir deneyim hedeflediklerini bunun için de yeni karakterleri hikayeler ve içeriklere yer verileceğini söyleyerek beklentileri yükseltti.

Diablo Immortal çıkış tarihi

Diablo II: Lord of Destruction ve Diablo III arası bir formda tasarlananan Diablo immortal’da oyuncular Tyrael tarafından kırılarak Sanctuary’nin her yanına saçılan dünyataşı parçalarını bulmaya çalışacaklar. Barbarian, Wizard ve Necromancer gibi oyunseverlerin favori klasik karakterleri ile bunların zırh, silah benzeri ekipmanları Diablo İmmortal’da da yerini koruyor. Yapılan yağmalar ile karakterlerin daha fazla özelleştirilmesi imkanı da bulunacak. PC’de de oynanabilecek olan Diablo İmmortal’ın güçlü bir bilgisayar donanımına ihtiyaç duymaması oyunseverleri mutlu etti.

Diablo immortal çıkış tarihi netleşti

Diablo Immortal çıkış tarihi

Oyunun kontrollerinin nasıl olacağına gelince, İOS ve Android’de oynamak isteyenler için kontrollerin son derece basit olacağı ifade ediliyor. Ekranın altında bir tarafta hareket yönünü tayin etmek için bir bölüm bulunacakken, diğer tarafta ise saldırı, iksir ve büyü benzeri kontrol tercihleri yer alacak.

Diablo Immortal çıkış tarihi

PC için kontroller tabi ki daha kapsamlı bir şekilde yer alacak. Hareket etme ve atak yapma mouse ile sağlanacakken klavye üzerinden kontrol hareketleri de oyuncunun tercihine bağlı olarak devam ettiriliyor. İksir kullanımı için Q tuşu kullanılacakken, oyucu tarafından tercih edilen kısayollar da 1-2-3-4 tuşlarına tayin edilebilecek.

Apple AirTag ile kayıp bavulunu buldu