Devil May Cry 5 için yeni bir demo yayınlandı

Devil May Cry 5

Capcom tarafından geliştirilen Devil May Cry 5 için yeni bir demo yayınlandı. Yayınlanan demoda Nero ve onun Devil Breaker’ını deneme şansına erişiyoruz.

Oyun dünyasının en köklü serilerinden biri olan Devil May Cry yakında yeni oyunuyla PC ve konsollarımıza konuk olacak. Hatırlanacağı üzere Capcom seriye ait son oyunu 2013 yılında satışa sunmuştu. Tüm seriyi sil baştan sıfırdan yaratma fikriyle yola çıkan Capcom, 2013’te geliştirdiği oyun sonrası, gelen tepkiler üzerine bu kararından vazgeçmişti. Nitekim yeni gelecek olan Devil May Cry 5, 2013’te çıkan Devil May Cry’ı yok sayarak 2008 yılında raflardaki yerini alan Devil May Cry 4 sonrasında geçen olayları konu edinecek.

Devil May Cry 5 için yeni demo

Daha önce de açıklandığı üzere Devil May Cry 5’te 3 farklı oynanabilir karakter olacak. Serinin iki ana karakteri olan Dante ve Nero, yeni oyunda da karşımıza çıkacaklar. DMC 5’te ilk defa seriye dahil olan isim ise V olacak. Şimdilik V hakkında öyle çok fazla detay bulunmuyor. Görünen o ki bu karakter hakkındaki asıl detayları oyun çıktığında öğreneceğiz. Tabi ki Capcom DMC 5 için yeni bir demo daha yayınlamazsa.

Hatırlanacağı üzere DMC 5 için kısa süre önce özel bir demo oyun severlerin beğenisine sunulmuştu. Pek çok ekranın kapalı olduğu bu demo oyun severlerden tepki alınca Capcom ikinci bir demoyu yayınlama gereği duydu. Geçtiğimiz gün kullanıma sunulan yeni demoda yine Nero’yu kontrol ediyoruz. Bu sefer ilk demodan farklı olarak Devilbreaker ve özelleştirme ekranını da deneme şansımız olacak. Bu arada dip not olarak belirtelim. Demo PS4 ve Xbox One için kullanıma sunuldu.

Apex Legends 10 milyon oyuncuya ulaştı