DmC: Devil May Cry Yeni Nesile Taşınıyor

DmC Devil May Cry 575

Geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen DmC: Devil May Cry’ın önümüzdeki yıl PlayStation 4 ve Xbox One kullanıcılarının da beğenisine sunulacağı duyuruldu.

Japon oyun stüdyosu Capcom tarafından geliştirilen ve hack and slash türünün öncüleri arasında yer alan Devil May Cry serisinin beşinci oyunu olan DmC: Devil May Cry geçtiğimiz yıl piyasaya sürülmüş ve seriye yeni bir soluk getirmeyi başarmıştı. Heavenly Sword’un yapımından sorumlu olan Ninja Theory stüdyosu tarafından geliştirilen DmC: Devil May Cry şimdilik sadece PC, PlayStation 3 ve Xbox One kullanıcılarının beğenisine sunulmuş olsa da, yeni nesil konsol kullanıcıları da çok yakında oyuna kavuşacaklar.

DmC Devil May Cry

Tomb Raider ve Grand Theft Auto V gibi popüler oyunların başarıyla yeni nesile taşınmasının ardından herekete geçen Capcom, bugün yayınladığı açıklamayla DmC: Devil May Cry‘ın önümüzdeki yıl PlayStation 4 ve Xbox One kullanıcılarının beğenisine sunulacağını duyurdu. Avrupa ve Kuzey Amerika ülkelerinde 17 Mart’ta satışa sunulacak olan DmC: Definitive Edition, her iki konsolda da 1080p çözünürlükte çalışacak ve yeni nesil konsolların sunduğu donanımsal avantajlardan faydalanan yeni özellikler barındıracak.

BlackBerry Classic Şimdiden Tükendi