Dev bataryasıyla dikkat çeken en ucuz 5 akıllı telefon

akıllı telefon 5

#İŞBİRLİĞİ

Akıllı telefon kullanıcılarının en büyük sorunlarından birini masaya yatırıyoruz. İşte dev bataryasına rağmen ucuz fiyatıyla dikkatleri üzerine çeken akıllı telefon modelleri.

Günümüzde akıllı telefonların en büyük sorunlarından birisi de tek bir günü bile çıkarmakta güçlük çeken pil kapasiteleri. Şöyle geriye dönüp baktığımızda, cep telefonlarının tam manasıyla büyük bir evrim geçirdiğini görebiliyoruz. Tek satırlık ekranlardan, tüm ön yüzü ekran ile kaplı modellere geçiş elbette kolay olmadı.

Fakat aradan geçen bu süreç içerisinde bir türlü pil teknolojileri konusunda yeterli ilerleme kaydedilemedi. LG ve Samsung gibi firmalar yeni pil teknolojileri hususunda önemli yatırımlar yapmış olsalar da henüz bu yatırımlar telefonlarda kullanılabilecek seviyeye getirilemedi.

En yüksek bataryalı akıllı telefon modelleri

Sonuç olarak, gün içerisinde şarjı bitmeyen bir telefon istiyorsanız önünüzde 2 seçenek var. Ya yanınızda sürekli bir powerbank ile gezeceksiniz, ya da batarya kapasitesi hayli yüksek bir akıllı telefon alacaksınız.

Normal şartlarda her zaman yanınızda powerbank ile gezmeniz mümkün olmayabilir. Kaldı ki bir yandan da powerbank cihazınızın şarjının bitip bitmediğini kontrol etmeniz gerekecek. İşte tam olarak bu yüzden, şarj sorunu yaşıyorsanız büyük bataryalı bir akıllı telefon modeli almanız daha doğru olacaktır.

Bu yazımızda şarjı öyle kolay kolay bitmeyecek, batarya kapasitesi 4000 mAh’ın üzerinde olan en ucuz 5 akıllı telefonu sizler için sıraladık. Lafı daha fazla uzatmadan sizleri bu modeller ile başbaşa bırakalım.

Zamlı telefon fiyatları için tıklayın