Yüksek pil ömrüne sahip Galaxy S8 Active geliyor

Galaxy s8 active 1

Samsung bu sefer daha çok yüksek pil ömrünü ön planda tutan kullanıcılar için yaptığı bir ürün olan yeni modeli Galaxy S8 Active ile piyasaya geliyor.

Birçok firma son zamanlarda amiral gemisi yada fiyat performans arenasını kendilerine hedef koyarken pil ömrünü ön plana koyan kullanıcıları da düşünmeye başladı. Bu firmalardan biri olan Güney Koreli teknoloji devi Samsung, son zamanlarda daha çok pil ömrünü ön plana çıkaran kullanıcılar için daha kalın ve daha büyük bataryalı Galaxy S8 Active modeli ile destek vermeye hazırlanıyor.

Bu yeni model Snapdragon 835 yonga seti üzerinde yükselirken, 12MP çözünürlüğünde arka ve 8MP çözünürlüğünde ön kamera ile kabul edilebilir oranda bir fotoğraf deneyimi sunmanın yanında, 4GB RAM ile de oldukça iyi bir performans deneyimi kullanıcının hizmetinde olacak. Bunun yanında ürünün en çok göze çarpan özelliklerinden biri olan MIL-STD askeri standartlarda dayanıklı ve kalın bir kasada 5.8 inç ekran ile gelmesi olarak gösterilebilir. Uzun pil ömrüne sahip bu cihazın 4000mAh gibi yüksek kapasiteli bataryası günü rahat bir şekilde çıkarabiliyor. Polikarbonat kasa tasarımına metal çerçeve ile eşlik eden bir yapıda kullanıcının ilgisini çekmeye çalışacak.

Global arenada kendine yer bulamayacak bu ürün, sadece  AT&T operatörü dahilinde satın almak isteyen kullanıcıların hizmetine sunulması gibi bir satış stratejisi düşünülmüş.

12 Çekirdekli Intel i9 7920X’in Özellikleri Netleşiyor