5000 mAh bataryalı telefon! Nubia N2!

nubia n2

Akıllı telefon sektörünün en önemli sorunlarından biri olan şarj sıkıntısı Nubia N2 ile çözülecek. İşte tam 5000 mAh’lik bataryası ile dikkat çeken telefon.

Çin’in en fazla akıllı telefon sevkiyatı yapan firmalarından biri olan ZTE, global pazarda genel olarak Nubia isimli yan şirketiyle boy gösteriyor. Hatta geçtiğimiz günlerde tüm dünyaya tanıtılan Nubia Z17, üstün teknik özellikleri ve 500 doların altındaki fiyatı ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Genel olarak orta ve üst segmentteki modelleri ile pazarda yer alan Nubia, geçtiğimiz gün yeni bir telefon modelini daha satışa sundu. Nubia’nın şimdilik sadece Hindistan’da satışa sunduğu cihazın ismi ise Nubia N2.

Nubia N2 özellikleri baz alındığında orta segmente hitap eden bir telefon. Gücünü MediaTek tarafından geliştirilen MT6750 yonga setinden alan cihaz, sistemini 4GB RAM ile destekliyor. 64GB’lık dahili depolama alanına sahip olan N2’nin microSD kart desteği de mevcut.

PDAF özelliğine sahip 13MP’lik f2.2 ana kameraya, 16MP’lik f2.0 ön kameranın eşlik ettiği cihazı, bu alanda da beklentileri karşılıyor. 720p çözünürlüğünde 5.5 inçlik ekranla gelecek olan telefonun en dikkat çekici yönü ise bataryası.

Nubia N2, 5000 mAh boyutunda, ortalamanın oldukça üzerinde bir bataryaya sahip. Cihazın hali hazırda çok güç tüketen bir sisteminin de olmadığını göz önünde bulundurduğumuzda, şarj sıkıntısı çekenler için iyi bir alternatif olacağını söyleyebiliriz.

Bu arada dip not olarak telefonun satış fiyatının 246 dolar olduğunu da belirtelim. Nubia N2’nin Hindistan dışında satışa sunulup sunulmayacağı ise henüz netlik kazanmış değil.