Resident Evil oyunlarında hafta sonu indirimi

Resident Evil Remake Yolda1

Playstation Blog’dan Resident Evil oyunlarında hafta sonu indirimi başladığı duyuruldu. Capcom’un neredeyse tüm oyunlarında geçerli oyunların listesi haberimizde.

Sevilen korku oyunu serisi Resident Evil, Playstation kullanıcıları için büyük indirime girdi. İndirim Playstation Blog’dan duyuruldu. Resident Evil oyunlarında %75’i gören hafta sonu indirimi şu an aktif durumda.

Resident Evil oyunlarında hafta sonu indirimi, PS One Classics oyunları, PS3 ve PS4 oyunları, DLC’ler, modlar, oyun içi satım alımlar ve bölümler olmak 80 öğeden oluşuyor. Capcom’un son oyunu Resident Evil 7 de indirime giren yapımlar arasında.

Haberi yazdığımız tarihte indirimler ABD mağazasında geçerli olduğu, henüz Türkiye mağazasına yansımadığı için fiyatları ABD doları üzerinden size aktaracağız.

Resident Evil 2: 1,49$
Resident Evil 3: 1,49$
Resident Evil 4: 9,99$
Resident Evil 5: 9,99$
Resident Evil 6: 9,99$
Resident Evil Revelations 2: Deluxe Edition: 11,99$
Resident Evil 7: Deluxe Edition: 74,69$

Listenin tamamına bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Bu aralar hem muhteşem oyunlar satışa çıkıyor, hem de indirimler arka arkaya geliyor. Dolayısıyla seçim yapmakta zorlanabilirsiniz. Ancak Resident Evil oyunları her zaman oynanmayı hak eden yapımlar olduğu için para bolluğu varsa indirim fırsatından yararlanılıp satın alınabilir.

Orijinal StarCraft oyunu ücretsiz oldu