Demi Lovato UFO gördüğünü iddia etti! İşte o paylaşım

Demi Lovato UFO gördüğünü iddia etti! İşte o paylaşım

Ünlü Amerikalı şarkıcı Demi Lovato, Kaliforniya’daki Joshua Tree’de uzaylılarla “güzel” bir karşılaşma yaşadığını iddia ediyor. İşte detaylar.

UFO’larla ilgili spekülasyonlar uzun süredir internette dönüyor. Zaman zaman bazı insanlar gökte anlamadıkları cisimler gördüklerini iddia ediyor. Hızla hareket eden bu cisimler görenleri şaşkınlığa uğratıyor. UFO gördüğü iddialarına şimdi ünlü şarkıcı Demi Lovato da katıldı. Şarkıcı, uzaylılarla “güzel” bir karşılaşma yaşadığını E! News’e verdiği bir röportajda anlattı. Lovato konuyla ilgili “Joshua Tree’de çöle gittik ve açıkçası yaklaşık 15 metre mesafede, belki daha yakındaki bu mavi küreyi gördüm” ifadelerini kullandı. “Yerden yaklaşık 3 ya da 5 metre yüksekte süzülüyordu ve bir nevi benimle mesafesini koruyordu.”

Demi Lovato UFO gördüğünü iddia etti! İşte o paylaşım

Ünlü şarkıcı daha önce UFO gördüğünü iddia eden ve korkan insanların aksine bu deneyimden keyif almış. Kendi ifadeleriyle “görme biçimini değiştiren güzel ve inanılmaz bir deneyim” yaşamış. Lovato, “Bir sezginiz var ve birdenbire bu sezgi doğrulanıyor”,  “Kesinlikle, gerçekliğinizi değiştiriyor” sözlerini de ifadelerine ekledi.

Demi Lovato bu iddialara geçmişte de yer verdi. Şarkıcı 28. yaş gününde de uzaylılarla “temas kurduğunu” iddia etmişti. Lovato, Entertainment Weekly‘ye “Yıldızları izliyorduk ve bu protokolü iletişim kurduğunuz noktada gerçekleştirmeye çalıştık; sonra birdenbire gökyüzünde, tam üstümüzde bir şey belirdi.” ifadesini verdi. Ardından şarkıcının üstünde devasa bir ışık belirmiş. Gökyüzünde soru işaretine benzer bir simge gördüğünü söyleyen şarkıcı görünüşe göre uzaylılarla yaşadığı temaslardan ürkmüyor.

Ferrari otonom araç işine girecek mi: Elon Musk yorum yaptı