Deli Mi Ne? özür diledi!

Deli Mi Ne?

Süper Kupa Final maçında sahaya atlayarak Türkiye’nin itibarını zedeleyen Deli Mi Ne? kanalının sahibi Fester Abdü bugün özür diledi!

Milli takım oyuncusu olan Fester Abdü isimli şahıs İstanbul’da oynan Liverpool – Chelsea Süper Kupa Finali maçında sahaya atlayarak tüm Türkiye’yi dünyaya rezil etmeyi başarmıştı. Bu olay sonrası göz altına alınan Deli Mi Ne? isimli YouTube kanalının sahibi Fester Abdü, bugün YouTube kanalında çektiği video ile tüm Türk halkından özür diledi.

Özür videosu ile YouTube Trend‘lere ilk sıradan giren Fester Abdü, bir anlık heyecana kapıldığını bu yüzden sahaya atladığını belirtiyor. Çok enterasandır ki Fester Abdü bu video ile trend olup hem de para kazanıyor.

iPhone 11 tanıtım tarihi sızdı! İşte o tarih!

Twitter’da ortaya atılan bir iddiaya göre; Fester Abdü’nün sahaya atlamasından dolayı o bölgede çalışan güvenlik görevlilerinin lisanslarının iptal edildiği ve işlerine son verildiği söyleniyor. Ancak bu iddianın resmi olarak doğrulanmadığını belirtelim.

Bu tip bir olayın yaşanması maalesef ki çok üzücü. Tottenham ile Liverpool arasında oynan Şampiyonlar LigiFinali‘nde de sahaya Kinsey Wolanski atlamıştı. Sosyal medyada 2-3 PR kasacağım diye insanların şuurlarını kaybetmesi insanı düşündürüyor doğrusu.