Defiance Yakında Ücretsiz Olacak

Defiance Yakında Ücretsiz Olacak

Trion Worlds yaptığı açıklamayla Defiance’ın bu yazdan itibaren PC, PlayStation 3 ve Xbox 360 kullanıcılarına ücretsiz olarak sunulacağını duyurdu.

Trion Worlds tarafından geliştirilen ve oyunuculara interaktif bir multiplayer RPG deneyimi sunmayı amaçlayan Defiance, geçtiğimiz yılın Nisan ayında piyasaya sürülmüştü. ABD’nin SyFy kanalında yayınlanan aynı adlı diziyle paralellik taşıyan ve dizideki hikayeye etkileri olacağı söylenen Defiance, önümüzdeki aylarda köklü bir değişikliğe gitmeye hazırlanıyor.

Defiance

Oyunun yayımcı firması Trion World tarafından yapılan açıklamayla, Defiance‘ın yaz aylarından itibaren yeni bir iş modeliyle yoluna devam edeceği ve bu noktadan sonra PC, PlayStation 3 ve Xbox 360 kullanıcılarına ücretsiz olarak sunulacağı duyuruldu. Geçtiğimiz yıl yayınlanan dizi de oyun da beklendiği kadar başarılı olmadı ve kullanıcılardan beklenen ilgiyi göremedi. Ancak SyFy diziye yeni bir şans vererek devam ettirince, oyunu da kurtarmak için çalışmalara başlandı ve sonunda ücretsiz hale getirme fikri ortaya çıktı. 4 Haziran’dan itibaren ücretsiz hale gelecek olan Defiance‘ın dizisi de 10 Haziran’da ikinci sezonuna başlayacak.

Minecraft Kullanıcı Rakamları Açıklandı