Ubisoft Yeni Ücretsiz Oyununu Açıkladı!

ubisoftclub 770x300 c

Bildiğimiz gibi Ubisoft 30.yılı şerefine kullanıcılara ücretsiz oyun dağıtacağını önceden duyurmuştu. Geçtiğimiz aylarda önemli bir yarış oyunu olan The Crew’ i kullanıcılarıyla buluştururken, bu ay için ücretsiz sunduğu oyunu resmi Twitter sayfası üzeriden açıkladı.

Firma Ubisoft Club çatısı altında 7 adet oyunu ücretsiz olarak sunacağını belirtmişti. Rayman Origins, The Crew, Splinter Cell gibi kaliteli oyunları kullanıcılarıyla buluşturan Fransız asıllı oyun geliştiricisi, ekim ayı içinse Beyond Good & Evil adlı oyununu hediye etmeyi planlıyor. Oyun 2003 yılında piyasaya çıkmıştı. Jade adında bir araştırmacı gazetecinin maceralarına eşlik ettiğimiz oyun ilk olarak Playstation 2, Windows, Xbox ve GameCube için çıkartılmıştı. Kendine özgü bir hayran kitlesi edinen oyun 2011 yılında HD olarak tekrar geliştirilmiş ve bu kez Xbox 360 ve PS3 içinde çıkışını yapmıştı.

Peki Oyunu Nasıl Edinebiliriz?

Oyunu edinmemiz için öncelikle yapmamız gereken firmanın resmi Twitter hesabından yaptığı duyuruya göre 12 Ekimi beklememiz. Daha sonra kullanıcıların Uplay hesabı oluşturup sitesinden uygulamayı bilgisayarlarına kurması gerekiyor. 12 Ekim günü hesabınızla giriş yaparak ücretsiz oyununuzun tadını çıkartabilirsiniz. Bir hatırlatmada bulunacak olursak geçtiğimiz ay için Ubisoft’ un kullanıcılarına sunduğu bir diğer oyun olan The Crew halen indirilebilir durumda.Geçmiş oyunlara gömülmeden önce The Crew’ i de almak istiyorsanız yapmanız gereken şey tamamen aynı. “Get your free game on Pc now” seçeneğine tıklayarak oyunu kütüphanenizde bulabilirsiniz. Oyunun boyutunun yaklaşık 21 GB olduğunu da belirtelim.

2 Oyun daha ücretsiz verecek olan firma, kullanıcılarına sunduğu bu hizmetten dolayı çok fazla olumlu dönüş almış gibi duruyor. Son 2 oyunda büyük bir sürpriz bizi bekliyor olabilir.

Android için Shazam Lite uygulaması duyuruldu!