ASUS Z97 ve H97 Serisi Anakartları Satışa Sunuyor

ASUS Z97 ve H97 Serisi Anakartları Satışa Sunuyor

ASUS, yeni Intel Z97 Express ve H97 Express yonga setleri ile donatılan ve 4., Yeni 4. ve 5. nesil Intel  Core işlemcileri destekleyen ASUS marka anakart serisini tanıttı.

ASUS Z97 ve H97 Serisi anakartlar, ister yüksek performanslı bilgisayar, ister güçlü bir oyun makinesi ya da multimedya eğlence merkezi olsun, her türlü masaüstü bilgisayar yapılandırması için ideal özellikler ile donatıldılar. Performansı ve güvenilirliği arttıran ASUS‘a özgü teknolojilerin yanı sıra yeni ultra hızlı SATA Express ve M.2 depolama teknolojilerini de destekleyen ASUS Z97 ve H97 Serisi, kişisel bilgisayar deneyimini bir üst düzeye taşıyor.

ASUS_Channel_Z97_LEAD

 

ASUS Z97 ve H97 Serisi anakartlar, yeni nesil Platform Controller Hub (PCH) yongası üzerinde kusursuz bir çember oluşturan benzersiz radyatör ile yepyeni bir tasarıma sahipler. Açık altın rengi ile anotlanan bu radyatör, yeni seriyi görsel olarak ayırt edici kılıyor. Bu tasarım unsurları, ASUS anakartların bu yeni serisini mükemmel biçimde tanımlayan mütevazı, incelikli ve kusursuz bir imaj oluşturarak inkar edilemez bir üstünlük havası sunuyor. Z97 ve H97 anakartlar, amacınız ister çalışmak, ister oyun oynamak ya da eğlenmek olsun, her türlü bilgisayar yapılandırmana uygun donanıma sahipler.

ASUS_ROG_Z97_LEAD

Tabii ki dış görünüm her şey değil; ASUS Z97 anakartlar üstün performans, verimlilik ve güvenilirlik sağlamak için Dual Intelligent Processors 5 tarafından sağlanan 5 Yönlü Optimizasyon teknolojisini içeriyorlar. ASUS’a özgü bu özellik, önceki sürümlerin ününe katkıda bulunarak bir anakartın çalışmasında önemli yere sahip olan her unsuru kontrol ve optimize etmenin en basit yolunu sunuyor. 5 Yönlü Optimizasyon, kullanmakta olduğunuz uygulamaya özel ağ ve ses ayarlarını kolaylıkla kişiselleştirebilmenizi sağlayan sezgisel bir ayar paneli olan yeni Turbo Uygulamasını içeriyor. Daha fazla dahili termal sensör ve işlemci fanı hızlarını varsayılan minimum değerin altında çalıştırabilme yeteneği sayesinde emsalsiz bir özelleştirilebilir fan kontrolü sağlayan Fan Xpert 3 de optimizasyon özelliklerinin arasında yer alıyor. Bu sayede sistem yükü hafif olduğunda ekstra sessiz çalışma ve güç tasarrufu sağlanabiliyor.

ASUS_TUF_Z97_LEAD

Nokia Lumia 520 Hayat Kurtardı