Death Stranding 2 resmen duyuruldu

Death Stranding 2

Death Stranding 2, Game Awards 2022 sırasında resmen duyuruldu. Tanıtımıyla heyecan yaratan oyundan ilk görüntüler yayınlandı.

Son yılların en özgün, en dikkat çekici oyunlarından biri olan Death Stranding, 2019 yılında çıkmış ve oyun severler tarafından ilgiyle karşılanmıştı. Hideo Kojima’nın Konami’den ayrıldıktan sonra hazırladığı ilk oyun olan Death Stranding, geçtiğimiz yılın sonunda da yeni nesil versiyonuyla PlayStation 5’e geldi.

Çıktığı yıl pek çok “yılın oyunu” ödülünün sahibi olan Death Stranding, bugüne kadar 5 milyondan fazla kopya satmayı başardı. Oyunun yakaladığı bu başarı, haliyle devam oyunu için de beklenti yarattı. Death Stranding hayranlarının heyecanla beklediği devam oyunu, dün gece düzenlenen Game Awards 2022 sırasında resmen duyuruldu. Kojima sadece Death Stranding 2’yi duyurmakla kalmadı, aynı zamanda oyundan ilk tanıtım videosunu da paylaştı. İlk olarak Game Awards 2022’de gösterilen bu tanıtım videosunu aşağıda bulabilirsiniz.

death stranding 2

Hatırlarsanız Death Stranding’in ana karakterine hayat veren oyuncu Norman Reedus, geçtiğimiz haftalarda katıldığı bir programda Death Stranding 2 için hazırlıklara başladıklarını açıklamıştı. Reedus’un bu açıklaması devam oyununu ortaya çıkarmış olsa da resmi açıklamanın gelmesi için Game Awards 2022’ye kadar beklememiz gerekti.

Yeni Death Stranding oyunu henüz hazırlık sürecinin ilk aşamalarında olduğu için oyunun ne zaman çıkacağı belirsizliğini koruyor. Ancak böylesine büyük bir yapımın tamamlanması zaman alacağı için en az bir iki yıl beklememiz gerekecek gibi duruyor.

death stranding 2 1

TikTok 2022’de en çok izlenen videoları açıkladı