Dear White People 4. sezon fragmanı yayınlandı

Dear White People

Dear White People 4. sezon fragmanı yayınlandı. Netflix, sevilen dizi Dear White People 4. Sezon için hazır. 22 Eylül’de son sezonu yayınlanacak olan seri, aynı zamanda bu seri ile final yapacağını duyurdu.

Yapımın 3.sezon sonrasında devam edip etmeyeceği bir hayli merak konusu olmuştu. Zira dizi, yayınlandığı 2017 yılından bu yana ilgi ile izlendi. Dizinin sağlam kadrosu, ele aldığı konu ve birçok sosyo-kültürel soruna yaptığı göndermeler oldukça dikkat çekici.

Dear White People 4. sezon fragmanı yayınlandı

Peki bu ilgi çekici yapımın konusuna ne diyecek olursanız, işte cevabı:

Netflix’in orijinal yapımı olan Dear White People, 21. Yüzyıl dünyasında hala tartıştığımız ve mücadele ettiğimiz ırkçılık propagandasını eleştiriyor. Modern Amerikan Irkçılığına atıfta bulunan dizi, 4 siyahi arkadaşın beyazların çoğunlukta olduğu bir okulda yaşadığı ayrımcılığı ve bu ayrımcılıkla mücadelelerini konu alıyor. Dram- komedi türünde izleyicilerin karşısına çıkan seri, bu iki türü de içinde oldukça başarılı bir şekilde barındırıyor. Dizi de yer alan 4 karakterin her birinin yaşamlarının ayrı ayrı ele alınarak işlenmesi ise seyirciyi ekrana daha çok bağlıyor ve dizinin bağımlısı haline getiriyor.

Justin Simien’in 2014 yapımı aynı adlı filminin devamı niteliğinde olan yapımın başrollerinde; Marque Richardson, Antoinette Robertson, Ashley Blaine Featherson, Brandon P Bell, Logan Browning, John Patrick Amedori ve DeRon Horton yer alıyor.

Eğer bu diziyi izlemediyseniz mutlaka izlemenizi tavsiye ederiz.

Jeff Bezos, dünyanın en zengin adamı unvanını başkasına kaptırdı