Days Gone PS5 için sevindirici haber ile geliyor

Days Gone PS5

PlayStation 4’ün özel oyunu olan Days Gone PS5 için sevindirici bir haber ile geliyor. PS5’te oyun daha yüksek FPS’te oynanabilecek.

Bend Studio’nun geliştirmiş olduğu Days Gone geçtiğimiz yıllarda PlayStation 4 için çıkışını gerçekleştirmişti. Çıktığı dönem kritik hatalar ile mücadele eden geliştirici ekip, oyunu oturtmayı geç de olsa başarmıştı. Geçtiğimiz günlerde ise sürpriz bir şekilde 30 GB’a yakın bir güncelleme ile gelen Days Gone PS5 için bugün müjdeli haberi paylaştı.

PlayStation App evrim geçirdi iOS ve Android için çıktı

Oyunun geliştiricisi olan Bend Studio, oyunun PlayStation 5’te dinamik 4K çözünürlükte 60 FPS’e kadar çalışacağı açıkladı. Ayrıca yükleme süresi de PS5’in SSD’si sayesinde daha da kısalacak.

PlayStation Plus Collection listesinde yer alan oyuna PS Plus sahipleri ücretsiz olarak oynayabilecek. Ayrıca PlayStation 4’te yer alan kayıt dosyalarınızı da PlayStation 5’e de aktarabileceksiniz. Umarız buluttan kayıt dosyaları otomatik olarak çekilir de oyuna kaldığımız yerden devam edebiliriz.

PlayStation’ın bir önceki nesilin özel oyunlarını yeni nesilde de desteklemesi oldukça sevindirici bir haber. PS4 zamanında yaşadığımız oyun kıtlığı bu nesilde olmayacak gibi görünüyor.