Call of Duty WWII Zombi Modu kesinleşti!

zombi

Son yıllarda Call of Duty serisi için olmazsa olmazlardan biri haline gelen Zombi Modu, Call of Duty WWII isimli yapımda da bizlerle birlikte olacak.

Oyun dünyasının en köklü ve en sevilen serilerinden biri olan Call of Duty, bu sene tam anlamıyla özüne dönecek. İlk olarak 2. Dünya Savaşı temalı bir oyun olarak karşımıza çıkan yapım, yıllar içinde farklı bir çizgiye doğru kaymıştı. Son olarak günümüzün oldukça ilerisinde geçen savaşları konu almaya başlayan seri, Call of Duty WWII ile özüne dönecek.

E3 2017’nin hemen öncesinde resmiyete kavuşan Call of Duty WWII’de yeni bir Zombi Modu’nun olup olmayacağı büyük merak konusuydu. Zira son yıllarda çıkan hemen hemen tüm CoD oyunlarında karşımıza çıkan Zombi Modu’nun hiç de azımsanacak bir oyuncu kitlesi yok.

Sledgehammer Games’in en yetkili ismi konumunda bulunan Glen Schofield şahsi Twitter hesabı üzerinden konu ile ilgili bir açıklamada bulundu. Schofield aşağıdaki görseli paylaşarak, Call of Duty WWII için geliştirilen Zombi Modu’nun 20 Temmuz’da tanıtılacağını duyurdu.

call of duty wwii

Yeni Zombi Modu muhtemelen bizleri 2. Dünya Savaşına götürecektir. Bu modun, 20 Temmuz’da San Diego Comic-Con sırasında tanıtılması bekleniyor.

Bu arada dip not olarak belirtelim. Call of Duty serisinin tamamen köklerine geri dönüş yapacağı yeni oyunu World War II, 3 Kasım tarihinde PC, Playstation 4 ve Xbox One için eş zamanlı olarak yayınlanacak.