David Beckham, 24 yıllık başarılı evliliğinin sırrını paylaştı

David Beckham, 24 yıllık başarılı evliliğinin sırrını paylaştı

Sevilen futbolcu David Beckham, 24 yıldır başarılı bir şekilde süren evliliğinin sırrını paylaştı. İşte tüm detaylar.

David Beckham, kendisinin ve Victoria Beckham’ın 24 yıllık evliliğinin başarısının anahtarlarını paylaştı. Futbol süperstarı ve eski Spice Girl, Temmuz 1998’de evlendi ve dört çocuğu var: Brooklyn (24), Romeo (21), Cruz (18) ve 12 yaşındaki kızları Harper ile kalabalık bir aile oluşturan futbolcu 24 yıldır aynı kadın ile evli. Hayatıyla ilgili Netflix belgeseli Beckham’ın yayınlanmasından önce futbolcu, The Telegraph’a verdiği röportajda moda tasarımcısıyla olan ilişkisine dair bazı bilgiler verdi. 48 yaşındaki David, evlilik tavsiyesi istendiğinde kendisinin ve 49 yaşındaki Victoria’nın birbirlerinin ihtiyaçlarının karşılandığından emin olmak için düzenli olarak uzlaşmaya vardıklarını belirtti.

David Beckham, 24 yıllık başarılı evliliğinin sırrını paylaştı

“Birlikte çalışıyorsunuz. Hayat her zaman biraz verme ve alma meselesidir,” diye açıkladı. “Ve evlilik zor bir iştir. Victoria’ya yoğun bir iş hayatım olduğunu söylüyorum ancak ona sorarsanız o daha yoğun” ifadelerini kullanan futbolcu uzun süredir başarılı bir evliliğe sahip. Her zaman farklı yönlere giden dört çocuğumuz var ancak çift olarak birbirinizle geçireceğiniz zamana öncelik vermelisiniz. Her zaman yaptığımız şey buydu ve işe yarıyor gibi görünüyor” ifadelerini de ekledi.

Röportajın ilerleyen kısımlarında David Beckham, kendisinin ve Victoria’nın gelecekte büyükanne ve büyükbaba olmak hakkında konuştuklarını ve bu fikre Victoria’dan daha olumlu baktığını iddia ettiğini ekledi. Çift ünlülerin evliliği kısa sürer sözünün karşıtı denebilir.

Apple, iPhone 15’lerin ısınma problemleri için Instagram’ı suçladı!