Michy Batshuayi’den ilginç FIFA 17 talebi

fifa 17 01

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea’de forma giyen Michy Batshuayi, EA Sports’tan FIFA 17 konusunda ilginç bir talepte bulundu.

Futbol oyunu denildiğinde akla gelen iki isimden biri olan FIFA serisi, son yıllarda kendini tekrar etmeye başladı. Öyle ki FIFA 17’nin FIFA 16 ile hemen hemen aynı olduğunu ve değişen tek şeyin oyuncu özellikleri olduğunu iddia edenlerin sayısı hiç de az değil. Fakat görünen o ki bazıları değişen oyuncu özelliklerinden bile memnun değil. Bunlardan birisi de İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea’de top koşturan Michy Batshuayi.

Chelsea’nin Kongo asıllı Belçikalı futbolcusu, FIFA 16’da oldukça düşük değerlere sahipti. 2016 yılında yıldızı parlayan 22 yaşındaki Batshuayi, FIFA 17’de orta seviyeli bir futbolcu olarak karşımıza çıktı. Fakat Batshuayi’ye göre, EA Sports’un kendisi için belirlediği özellikler, gerçeğin hayli altında.

Bu durumu kendi şahsi Twitter hesabı üzerinden duyurmak isteyen futbolcu, kısa süre önce oynanan ve Chelsea’nin 3-0’lık üstünlüğü ile sona eren Arsenal maçındaki perfromansını örnek gösterdi. Arsenal maçında attığı 2 gola dikkat çeken futbolcu, EA Sporst’sun FIFA 17 değerlerini gözden geçirmesini istedi. Futbolcunun attığı tweete aşağıdan göz atabilirsiniz.

fifa 17

Batshuayi’nin attığı tweete EA Sports tarafından cevap gecikmedi. Firmanın resmi twitter adresinden Batshuayi’nin tweetine düşünen yüz ifadesi ile cevap verildi.

fifa

Chelsea’li futbolcunun istediği FIFA 17 güncellemesi yapılır mı bilinmez fakat, EA Sports’un FIFA 18’de Michy Batshuayi’yi daha iyi mercek altına alacağı kesin diyebiliriz.