Dark Souls 3 PC sunucuları problemi giderildi!

Dark Souls 3 PC sunucuları problemi giderildi!

FromSoftware, Dark Souls, Dark Souls 2 ve Dark Souls 3 PC sunucularını bir güvenlik sorunu nedeniyle kapatmıştı. Ancak yedi uzun ay sonra nihayet bu sunucular tekrar çevrimiçi hale gelmeye başladı. İşte detaylar.

Resmi Dark Souls Twitter hesabındaki bir tweet, “Dark Souls 3 için PC sürümüde çevrimiçi özellikler yeniden etkinleştirildi” ifadelerini kullanarak oyun severlere müjdeyi verdi. “Diğer tüm #DarkSouls oyunları için bu özellikleri geri yüklemek için çalışıyoruz ve tekrar hizmete girdiklerinde sizi bilgilendireceğiz.” ifadeleri de resmi olarak eklendi.

Dark Souls 3 PC sunucuları problemi giderildi!

Ocak ayında, saldırganların Dark Souls 3’te uzaktan kod yürütmelerini ve bir oyuncunun bilgisayarını ele geçirmelerini sağlayan bir açık bulduğu bildirilmişti. Güvenlik önlemleri kapsamında şirket direkt olarak sunuculara erişimi kapattı. Yayıncı Bandai Namco, Dark Souls oyunlarının PC sürümleri için bir düzeltme üzerinde çalışırken oyuncuya karşı oyuncu sunucularını kapattı.

Şubat ayında Elden Ring’in piyasaya sürülmesi için sunucuların tekrar çevrimiçi olmasını umuyorlardı. Ancak ne yazık ki bu gerçekleşmedi. Mayıs ayında From, Dark Souls 3 ile başlayarak “şu anda PC’deki Dark Souls serisi için çevrimiçi sunucuları geri yükleme sürecinde” olduğunu söyledi. Bu sürecin neden üç ay daha sürdüğü açık değil. Umarım From ve Bandai Namco, Dark Souls ve Dark Souls 2 sunucularını yakında tekrar çalışır duruma getirecektir” ifadelerini kullandı. Bu kapsamda oyuncular tekrar oyuna erişebilecek.

HUAWEI FreeBuds Pro 2 : iOS ve Android işletim sistemlerine uyumlu