Dark Souls Remastered için HD Texture Pack çıktı!

Dark Souls Remastered

Dark Souls Remastered için merakla beklenen HD Texture Pack bugün yayınlandı. HD Texture Pack ile Dark Souls Remastered, grafiksel açıdan daha iyi görünüyor.

Souls türünün atalarından olan Dark Souls, geçtiğimiz günlerde karşımıza serinin ilk oyununun yenilenmiş sürümü olan Dark Souls Remastered ile çıkmıştı. PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformlarına gelen oyun, çok yakında Nintendo Switch için de yayınlanacak.

Bugün ise Dark Souls Remastered için merakla beklenen HD Texture Pack yayınlandı. Oyun her ne kadar Remastered yani grafikleri elden geçirilmiş sürüm olsa da, bazı oyuncuları tatmin etmemişti.

Dark Souls Remastered için beklenen mod çıktı!

Nexus Mods üzerinde yayınlanan HD Texture Pack modu, oyuna 100 adet yeni kaplama ekliyor. Bu kaplamalar oyunun native olarak 4K oynanmasını sağlıyor. Ücretsiz olarak sunulan bu mod, Dark Souls’un en çok indirilen modları arasında yer almayı şimdiden başarmış duruma.

Monster Hunter World PC sistem gereksinimleri belli oldu

Eğer PC‘de Dark Souls‘un Remastered sürümünü oynuyorsanız buradan modu indirebilirsiniz. Modu yüklemeden önce save dosyalarınızı yedeklemeyi sakın unutmayın. Aksi durumda saatlerini harcadığınız ilerlemeleriniz kaybolabilir.

Modun ekran görüntüleri için lütfen sayfa değiştirin.

Dark Souls RemasteredDiğer görseller için lütfen sayfa değiştiriniz.