Dark Souls 3’ün Açılış Videosu Yayınlandı

dark souls 3 artwork 001

Bu yılın en merak edilen oyunlarından biri olan Dark Souls 3’ün açılış videosu şimdiden yayınlandı. Videoda oyunun hikayesi ve karakterleri tanıtılıyor.

RPG meraklılarının favori serileri arasında yer alan Dark Souls, çok yakında üçüncü oyunuyla geri dönecek. Nisan ayında çıkacak Dark Souls 3 için tüm dünyada binlerce oyuncu gün sayarken, oyundan yeni görüntüler yayınlanmaya devam ediyor. Dark Souls serisini geliştiren From Software stüdyosu, son olarak da üçüncü oyunun açılış videosunu yayınladı. Bu yeni sinematik videoda oyunun hikayesi ve karakterleri hakkında önemli detaylar yer alıyor.

Dark Souls 3, Gamescom'a hazir olacak!

Dark Souls serisinin karanlık tonunu başarıyla yansıtan bu açılış videosu, oyuncuların yeni oyunda keşfedecekleri yeni mekanları ve karşılaşacakları düşmanları tanıtıyor. Hideo Miyazaki öncülüğünde geliştirilen Dark Souls 3, üçlemeyi sona erdirecek. Miyazaki, son oyunun daha önceki oyunlarda cevapsız kalan tüm soruları yanıtlayacağını söylüyor. PC, Xbox One ve PS4 için çıkacak olan oyun, 12 Nisan’da raflardaki yerini alacak.

[wpdevart_youtube]fjCxZtRrc2Q[/wpdevart_youtube]

Lumia 850 Son Düzlüğü Geçemedi