Microsoft 1.999 dolara Xbox One X satıyor! Çıldırdılar!

Cyberpunk 2077 Limited Edition Bundle

Microsoft’un Cyberpunk 2077 için hazırladığı Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition Bundle 1.999 dolardan satışa sunuldu!

The Witcher’ın geliştiricisi CD Projekt Red‘in yani oyunu Cyberpunk 2077, 17 Eylül 2020 tarihinde çıkışını gerçekleştirecek. Microsoft ile el sıkışan CD Projekt Red, bu doğrultuda gelmiş geçmiş en iyi konsol tasarıma sahip Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition’ı duyurmuştu. Haziran ayında satışa sunulacak olan Cyberpunk 2077 Limited Edition Bundle, bugün sürpriz bir şekilde ön siparişe sunuldu.

Microsoft’un Amerika mağazasında 1.999 dolar Türkiye mağazasında ise 5.800 TL’den ön siparişe sunulan Cyberpunk 2077 Limited Edition Bundle, kafada soru işaretlerinin oluşmasına neden oldu. Konsolu deneme amaçlı satın aldığımızda içeriğinde sadece oyunun görünmesi bunun bir hata olduğunu göstermişti. 5.800 TL’ye oyun satılmayacağını bildiğimizden resmi bir açıklama beklemeye başlamıştık.

PlayStation 5 oyunları için geri sayım başladı!

Bu durumun ortaya çıkmasından sonra Xbox’tan Stein bunun bir hata olduğunu detayların Haziran ayında belli olacağını açıkladı. Bu hata ile Türkiye’de Cyberpunk 2077 Limited Edition Bundle’ın resmi olarak 5.800 TL‘ye satışa sunulacağı da bu hata ile ortaya çıkmış oldu diyebiliriz.

Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition Bundle

Xbox’ın Cyberpunk 2077 için üretmiş olduğu özel sürüm bu zamana kadar üretilen en iyi sürüm olacak gibi görünüyor. Gece karanlığında parlayan fosforlu No Future yazısı ve konsolu açtığınızda belli başlı bölgelerde sarı ışıklandırmaların kullanılması bu konsolu özel yapıyor.

Haziran ayında Türkiye’de de resmi olarak satışa sunulacak olan konsol yeni nesil gelirken oyuncuların çok pis aklını çelecek gibi görünüyor. Umarız Microsoft Türkiye fiyat konusunda biraz yumuşatma yapar ve konsolun fiyatı 5.000 TL’yi aşmaz.