Cyberpunk 2077 canlı yayını bu akşam 9’da!

Cyberpunk 2077 canlı yayını

CD Projeckt Red’in merakla beklenen RPG oyunu Cyberpun 2077 için yapımcıları bugün canlı yayında oyun içinden oynanış videoları paylaşacaklar. 

Cyberpunk 2077 canlı yayını yayın tarihi yaklaşan oyun için ilgiyi de canlı tutacak ancak merak edilen oyunun detayları hakkında daha fazla bilgiyi de ortaya çıkaracak.

Cyberpunk 2077 canlı yayını Türkiye saati ile akşam 9’da

Oyunun resmi Twitter sayfasından yapılan paylaşıma göre bu geceki canlı yayında, Night City’deki yaşam, oyuncunun kullanabileceği silahlar gibi detaylar gösterilecek.

Oyunun masa üstü versiyonunda üç farklı kariyer imkanı bulunuyor: StreetKid, the Corpo-Rat ve the Nomad… Bu geceki canlı yayında ise bu kariyerlerden birinin detaylarına girilebileceği veya birbirleri arasındaki farkın anlatılabileceği düşünülüyor. Yapımcı henüz bu konu hakkında detay vermiş değil.

Cyberpunk 2077 sistem gereksinimleri belli oldu mu?

Cd Projeckt Red aynı zamanda İsveçli bir rock grubu ile yaptığı anlaşmadan da bahsederek, grubun oyun için yaptığı şarkı Samurai hakkında konuşacaklarını da hatırlatıyor. Belki şarkının melodisini duyma imkanı da olabilir.

Cyberpunk 2077 canlı yayını

Canlı yayını kaçıranlar, yayının kaydını yine CD Projeck Red’in YouTube kanalı ve sosyal medya servisleri üzerinden seyredebilirler.

Oyun Kasım ayında piyasaya çıkacak ve yıllardır devam eden tanıtımları sayesinde şimdiden çok büyük bir meraklı kitlesi oluşturmayı başardı. Polonyalı yapımcı Cd Projeckt Red’in oyunun satışlarından milyar dolar seviyesinde gelir elde etmesi bekleniyor.

Peki siz Cyberpunk 2077’yi bekliyor musunuz, çıktığında almak ve oynamak için bir planınız var mı? Yoksa oyunu ilk defa bu haberde mi duydunuz?