Xbox Series S kontrolcüsü göründü!

Xbox Series S

Microsoft’un uygun fiyatlı yeni nesil konsolu Xbox Series S, kontrolcüsü ile karşımıza çıktı. Bakalım yeni kontrolcü nasıl görünüyor?

Microsoft, geçtiğimiz aylarda karşımıza yeni nesil oyun konsolu olan Xbox Series X ile çıkmıştı. Dünyanın en güçlü konsolu olacak olan Series X’in yanında bir de uygun fiyatlı konsolun tanıtılması bekleniyordu. Bugün ise ortaya çıkan kontrolcü Xbox Series S modelinin varlığını resmen doğruladı diyebiliriz.

Xbox Series S kontrolcüsü bembeyaz olacak!

399 dolar bandında olacak olan ve Xbox One X’ten bir tık daha güçlü olacak olan bu konsolun tasarımsal açıdan nasıl olacağı henüz bilinmiyor. Series X’in bir tık daha küçük hali olmasını beklediğimiz uygun fiyatlı yeni nesil konsolda One S’te olduğu gibi beyaz rengi tercih edilecek.

GTA 5 PlayStation 5 ve Xbox Series X için ne zaman çıkacak?

Ağustos veya en geç Eylül başında tanıtılacak olan bu uygun yollu konsol muhtemelen fiyatı uygun tutmak adına Blu-ray sürücüsü olmadan gelecek. Teknik özellikler açısından One X’in bir tık üstü olacak olan Series S’in, PlayStation 5 karşısında büyük başarı elde etmesi bekleniyor. Şimdilik sadece beyaz renk ile gelecek olan konsol büyük ihtimalle daha küçük bir yapıda olacak.

Xbox Series S

Kontrolcüsü Series X ile aynı olacak olan kontrolcü DualSense gibi beyaz renklere hakim olacak. Tetik tuşlarını da bu sefer yine beyaz yapacak olan Microsoft, hem kendi konsolları hem Windows/macOS hem de iOS/Android’e tam destek verecek.

EfAmPHjWkAMB60V