CU34G2XE/BK & CU34G2XP/BK : Ultra geniş gaming monitörü

AOC GAMING

AOC, ultra geniş tutkunları için 34 inçlik (86 cm) iki yeni oyun monitörlerini ortaya çıkardı. AOC GAMING CU34G2XE/BK ve daha hızlı, gelişmiş özellikli kardeşi CU34G2XP/BK.

Bu monitörler bir yandan sürükleyici gaming’in sınırlarını zorlarken bir yandan da sıradışı bir değer sunmaları için özenle tasarlandı. Hem CU34G2XE/BK hem de CU34G2XP/BK bütçeye uygun mühendislik harikaları. Oyunculara yüksek performans rakamları ile panoramik bir gaming manzarası sunuyorlar.

Bu monitörlerin merkezinde ise WQHD çözünürlüklü (3440×1440, 21:9 görüntü oranıyla), gaming dünyasına daha önce eşi benzeri görülmemiş bir derinlik düzeyi sunan, 1500R kavisli bir VA paneli bulunuyor.

CU34G2XE/BK 144 Hz yenileme hızı ve HDR10 desteği ile öne çıkarken, CU34G2XP/BK modeli ise 1 ms GtG’ye çıkan tepki süreleri ve DisplayHDR 400 desteği ile eşleşen, müthiş 180 Hz yenileme hızı ile sınırları zorluyor.

Bütün bu özellikler oynanabilirliğin canlı olmasını sağlarken hareketin de etkileyici bir biçimde akıcı kalmasını garantiliyor.

AOC GAMING

CU34G2XE/BK: Büyük ölçekte pürüzsüz gaming


Verdiği kesintisiz gaming sözünü tutan AOC GAMING CU34G2XE/BK, WQHD (3440×1440) çözünürlüklü, oyun grafiğine hak ettiği değeri veren bir netliğe sahip, kavisli, 1500R bir VA paneli ile donatılmış olarak sunuluyor.

Bu oyun monitörü etkileyici 144 Hz yenileme hızı ile akıcı oynanabilirliğe hazır. Ayrıca dikkat çeken bir özelliği de MBR (Motion Blur Reduction- Hareket Bulanıklığı Azaltma) işlevi sayesinde, bu monitör dikkate değer 1 ms’lik bir MPRT sunarak hayalet görüntünün tarih olmasını sağlıyor.

AOC GAMING CU34G2XE/BK modelini çekici kılan bir başka özelliği de HDR10’u desteklemesi, böylece HDR sinyali alabiliyor. Bu özellik, renklerin canlılığını daha da büyüterek oyuncuyu tam anlamıyla capcanlı görseller ile çevreliyor, böylece de gaming’i yeni bir gerçeklik düzeyine taşımış oluyor.

Monitör, bir DisplayPort 1.4 ve bir HDMI 2.0 portu ile bağlantı seçenekleri sunuyor. AOC GAMING CU34G2XE/BK modeli, hem işlevsellik hem de esneklik akılda tutularak tasarlandı. Model, eğme ayarı sunan ve böylece kullanıcıların mükemmel görüntüleme açısını bulmalarını sağlayan, basit ancak sağlam bir ayak ile sunuluyor.

Bütün bunlara ek olarak, VESA 100 montajını destekleyerek, AOC’nin AM420B gibi monitör kollarını daha fazla esneklik için kullanma seçeneğini de sunuyor.

AOC GAMING

CU34G2XP/BK: Şovun yıldızı ilginin odağında

Oyun deneyiminde zirvede bir performansa can atan ve fazladan bir avantaja sahip olmak isteyenler için, AOC GAMING CU34G2XP/BK kimin ilginin odağında olacağına karar veriyor.

İyileştirilmiş 180 Hz yenileme hızı ile, daha da akıcı bir oyun deneyimi vaat ediyor. Piksel overdrive kapasitesi sayesinde, bu monitör 1 ms GtG’ye kadar çıkan tepki süreleri elde ederek, rekabetçi gaming için uygun hıza sahip olduğunu gözler önüne seriyor.

Ancak daha güçlü CU34G2XP/BK sadece hızdan ibaret değil, aynı zamanda tek oyunculu, hikâye odaklı oyunlarda ya da daha yavaş akan müsabakalarda derin kontrastları ve canlı görselleri garantileyen VESA DisplayHDR 400 sertifikasına da sahip. Böyle durumlarda CU34G2XP/BK diğerlerinden daha iyi bir görsel şölen sunuyor.

Ayrıca MBR modu üzerinden erişilebilen, sahip olduğu 1 ms MPRT de, düşük piksel sürekliliği sağlandığından modelin her bir milisaniyenin önemli olduğu rekabetçi gaming senaryoları için ideal olmasını sağlıyor. Tıpkı kardeşi gibi, bu model de etkileyici % 99 sRGB renk alanına sahip, bu nedenle de sadece gaming için değil, aynı zamanda da içerik üreticiler ya da gaming dışındaki görevler için de çok yönlü bir seçim.

Bu model, çoklu kaynakları bağlamak için 2 adet DisplayPort 1.4 ve 2 adet HDMI 2.0 port ile ek bir bağlantı gücü de sunuyor. Ayrıca gaming’in ötesinde, ergonomik ayak yapılan faaliyet ne olursa olsun, onu ergonomik bir rüyaya dönüştürmeye hazır.

Kampüsün Şampiyonları C55 ve C53 realme’de!