Creed III geliyor, gösterim tarihi de belli oldu

ttrretg

Creed III için çalışmalar başlıyor. Daha çıkılacak pek çok maç, atılacak pek çok yumruk var. Peki ya Rocky Balboa karakteri de var mı, işte orası muamma.

Creed III için tarih verildi. Rocky serisinde yeni bir perde (yan film) olarak film, 24 Kasım 2022 Şükran Günü’nde vizyonda olacak. Filmin yönetmen koltuğunda ise, aynı zamanda baş rolü de üstlenen Michael B. Jordan oturacak. Jordan’ın filmi yöneteceğine dair daha önce de haberler gelmişti.

Filmin senaryosunu ise, Ryan Coogler’ın taslak metninden yararlanarak Keenan Coogler ve Zack Baylin hazırlıyor. Merak edilen iki konu ise, bu filmde Rocky Balboa olarak Sylvester Stallone’un ve eski Rocky filmlerinde yer alan bir aktörün de yer alıp almayacağı. Henüz bu konular üzerine yapılmış bir açıklama yok.

Creed III geliyor, gösterim tarihi de belli oldu

Öte yandan Stallone, bu filmden bağımsız olarak, Rocky serisini genişletmeye yönelik bazı planları olduğundan bahsetmişti. Örneğin, yine Rocky olarak seriye dönebilir ve gelişmekte olan genç bir dövüşçüye hocalık edebilir. Tıpkı Creed’te Adonis’e yaptığı gibi. Ek olarak ünlü aktör, Rocky serinin öncesini anlatan bir TV serisi de hazırlayabilir.

Creed serisinin ilk filmi, 35 milyon dolar bütçeyle hazırlanmıştı ve 2015’te vizyona girmişti. Gişede elde ettiği hasılat rakamı ise, 173 milyon dolar.

Serinin ikinci filmi Creed II de 2018’te vizyona girmiş ve 214 milyon doların üzerinde hasılat elde etmişti. Bu filmde aynı zamanda serinin efsane karakterlerinden Ivan Drago da yer almış ve karakteri yine Dolph Lundgren canlandırmıştı.

Logitech MX Anywhere 3 kablosuz mouse ile her zemine uygun deneyim