COVID – Koronavirüs oyunu hazır, yakında çıkıyor, işte videosu!

Koronavirüs salgınından çocuklar için üzücü bir haber geldi

COVID : The Outbreak isimli gerçek zamanlı strateji oyunu yakında satışa sunuluyor. Virüs, sanılandan da ciddi, önlem almakta fayda var!

COVID 19 – Koronavirüs etkisi tüm dünyada sürüyor. Bir yandan tedavi çalışmaları devam ederken bir yandan da sosyal hayatı olabildiğince az etkileyecek önlemler alınıyor. Görünüşe göre bir yandan da bu işin “dijital” tarafını düşünenler var.

Hatırlarsanız bir süre önce yaptığımız haberimizde, COVID 19 koronavirüsü temel alan bir film çalışmasının olduğundan söz etmiştik. Corona Zombies isimli film, korku komedi türünde bir yapım ve 1 saat 1 dakika uzunluğunda.

COVID - Koronavirüs oyunu hazır, yakında çıkıyor, işte videosu!

Şimdi vereceğimiz haber ise, başta da belirttiğimiz gibi COVID : The Outbreak hakkında. The Outbreak, gerçek zamanlı bir strateji oyunu. Oyun, 29 Mayıs itibarıyla PC kullanıcıları için Steam’de yerini alacak ve hem mayıs hem de haziran ayında elde edilen gelirlerin %20’lik diliminin bu salgınla mücadele kullanılması amacıyla bağışlanacağı belirtiliyor. Dolayısıyla bu oyunu satın alarak bir nevi mücadeleye de katkı sunmuş olabilirsiniz.

Peki bu strateji oyunu COVID ‘te neler yapabileceksiniz?

COVID ‘te Öncelikle, salgının kontrolünü ele almak için çalışmalar yürütmeniz gerekecek. Sonrasında, tehlikenin seviyesini belirleyerek ilk önlemleri almalısınız. Tabii ki bu esnada bazı sorunlar ve beklenmeyen durumlar da olabilir. Tüm bu karmaşada sağlıklı bir yönetim için uğraşırken bir yandan da yeni tedavi yöntemleri için çalışmalar yürütmelisiniz.

Julubee oyun stüdyosu tarafından geliştirilen yapımın ilk videosunu aşağıdaki pencereden izleyebilirsiniz.

Oppo Find X2 inceleme! 120 Hz ekran ile sen ne yaptın öyle!