Coronavirus Challenge dedi tuvaleti yaladı!

Coronavirus Challenge

TikTok kullanıcısı Coronavirus Challenge başlattı ve tuvaleti yaladı. Bu akıllara durgunluk veren olay sonrası TikTok’un ne yapacağı bilinmiyor.

Coronavirus tüm dünyayı etkisi altına almaya devam ediyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın dün Türkiye’de toplam 47 coronavirus vakasının olduğunu açıklamasının ardından önlemler arttırılmıştı. Ancak sosyal medya kullanıcıları yine akıllara durgunluk veren olaylara imza atmaya devam ediyor. Ava Louise isimli TikTok kullanıcısı Coronavirus Challenge başlatarak, uçağın tuvaletini yaladı.

WhatsApp’taki coronavirus hakkındaki gizli belge olayı gerçek mi?

Bu videoyu Twitter hesabından da paylaşan Ava Louise; “Lütfen bunu Retweet yapın. Bu sayede insanlar uçaklarda nasıl hijyenik olunacağı görebilir.” ifadelerini kullandı. Tuvaleti yalamadan 40 dakika önce çamaşır suyu ile dezenfekte ettiğini belirten Ava Louise’e katılanlar ve meydan okumayı kabul edenler de oldu.

Ava Louise’in bu video sayesinde çok kısa bir süre içerisinde 4.000 dolar kazandığı belirtiliyor. Böylesine tehlikeli bir meydan okuma daha önce görülmedi. Eğer Facebook, TikTok ve Twitter gibi isimler koronavirüs ile gerçekten mücadele etmek istiyorlarsa bu tip videolara engel olmaları gerekiyor.

Akıl tutulması yaşadığımız videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. Siz siz olun böyle mantıksız ve tehlikeli ve saçma sapan işler yapan şarlatanlara uymayın ve tedbirinizi alın.