Redmi K30 Pro AnTuTu puanı ve tanıtım tarihi açıklandı!

Redmi K30 Pro

Xiaomi’nin alt markası olan Redmi, Redmi K30 Pro modelinin AnTuTu puanını ve tanıtım tarihini resmen açıkladı. Bakalım telefon ne zaman tanıtılacakmış?

Xiaomi bünyesinde yer alan ve uygun fiyatlı modelleri ile dikkat çeken Redmi, ülkemizde de büyük beğeni toplamayı başarmıştı. Geçtiğimiz günlerde Redmi Note 9 Pro ailesini tanıtan firma, bugün de Redmi K30 Pro modelinin AnTuTu puanını ve tanıtım tarihini açıkladı.

Redmi’nin açıklamalarına göre bu uygun fiyatlı performans canavarı telefon AnTuTu performans testinden tam 610,296 puan almayı başarıyor. 24 Mart 2020 tarihinde tanıtılacak olan telefonda 120 HZ tazelemeli 6.67 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüğünde OLED panelli ekran yer alacak.

Redmi K30 Pro

Gücünü Qualcomm’un Snapdragon 865 yonga setinden alacak olan telefonda 8 GB LPDDR5 RAM bulunacak. UFS 3.0 depolama teknolojisi ile olukça hızlı bir deneyim sunacak olan bu model piyasanın en uygun fiyatlı 5G destekli amiral gemisi modeli olacak. 33W hızlı şarj destekli 4.700 mAh kapasiteli bataryası ile geleceği söylenen K30 Pro’nun 400 dolar fiyat etiketine sahip olacağı düşünülüyor.

Xiaomi uzaya Mi 10 Pro kamerasını göndermiş! Bakalım Mi 10 Pro uzayda nasıl fotoğraf çekiyor?

 

Redmi, bu etkinlikte ayrıca K30 Pro Zoom Edition modelini de tanıtacak. Bu model isminden de anlaşılacağı gibi zoom konusunda rakiplerine korku salacak. Dörtlü kamera kurulumu ile gelecek olan K30 Pro ailesinin ülkemizde ve Avrupa ülkelerinde 10T adı ile satılma ihtimali çok yüksek görünüyor.

Eğer uygun fiyatlı amiral gemisi modeli almak istiyorsanız, 1-2 daha sabredip bu modelin ülkemizde satılmasını bekleyebilirsiniz. Ancak şu sıralar kurlarda önlenemez bir artış var. Bu yüzden mevcuttaki telefon fiyatları da artabilir. Bunu da göz önünde bulundurmak lazım.