Corona virüs hakkında rahatlatan açıklama

Corona virüs hakkında

Kısa süre içerisinde neredeyse tüm dünyada kendini gösteren Corona virüs hakkında olumlu gelişmeler yaşanıyor. Dünya Sağlık Örgütü’nde görev yapan bir sağlık uzmanı iyi haberler verdi.

Resmi adı ‘COVID-19’ olarak belirlenen Corona virüsü, bugüne kadar teyit edilen verilere göre 64.460 kişiye geçti. 1.384 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan virüs, bir ay içerisinde 20’den fazla ülkede görüldü. COVID-19 kaynaklı enfeksiyonlar, dünya genelinde hâlâ görülüyor. Bir sağlık uzmanı ise rahatlatan bir açıklamalar yaptı. Dünya Sağlık Örgütü’nün Health Emergencies Programme isimli departmanının başkanı Dr. Michael Ryan korkulacak birşey olmadığını söyledi.

Corona virüs hakkında iyi raporlar

Dr. Michael Ryan, COVID-19 virüsünün Çin dışındaki yayılmasının korkutucu derecede olmadığını ifade etti. Michael Ryan, insanları Corona virüsü hakkında aceleci değerlendirmeler yapmamaları gerektiğini söyledi.

Corona virüs hakkında yeni

Michael, “Çin dışında bulaşmada dramatik bir artış görmüyoruz” açıklamasında bulundu. Virüs hakkında değerlendirmelerine devam eden Dr. Ryan; Çin, Singapur ve Hong Kong’daki hastanelerde göğüs rahatsızlığı olan hastaların rutin kış testlerinde COVID-19 bulunmadığını ifade etti. Ayrıca, bu örnekler arasında henüz COVID-19 etkinliğinin görülmediğini, bu durumun da virüsün o kadar da etkili olmayabileceğini gösterdiğini söyledi.

Dr. Michael Ryan, bu sözleri sarf ettikten sonra elbette hiçbir şeyin kesin olmadığını da söyledi. Ona göre, 2003’teki SARS salgını gibi önceki Corona virüsü salgınları için kullanılan ‘standart antivirallerin’ ötesinde spesifik bir tedavinin olmadığını da belirtti.

Corona virüsü dolandırıcıları iş başında