CoD Warzone yeni sezonu için tarih verildi

Call of Duty Warzone 2

Hali hazırda en çok oynanan F2P oyunlardan biri olan CoD Warzone yeni sezonuyla bomba gibi geliyor. İşte detaylar.

Son yıllarda F2P tarzındaki yapımların hayli popüler olduğunu söyleyebiliriz. Oyun sektörünü az çok yakından takip edenlerin de bildiği üzere bu tarz oyunları indirip, deneyimlemek için herhangi bir ücret ödemeniz gerekmiyor.

Lakin oyun içerisinde farklı ekipmanlar satın almak için ufak çaplı ödemeler yapmanız gerekli. İşin güzel yanı ise bu ekipmanlar, satın alan oyunculara herhangi bir avantaj sağlamıyor. Sadece oyuncunun biraz daha farklı ve havalı görünmesini sağlıyorlar.

CoD Warzone 5. Sezonu için tarih verildi

Son dönemde F2P oyunları içerisinde en popüler olanı şüphesiz Call of Duty Warzone diyebiliriz. Sektörün en popüler ve en köklü serilerinden biri olan Call of Duty, Battle Royale tarzındaki multi oyunu ile hayli ses getirmişti.

cod warzone

Daha yayınlandığı ilk gün milyonlarca oyuncuya ulaşan Warzone bu popüleritesini hiç kaybetmedi. 4 sezonu geride bırakan Warzone şimdi 5. Sezon için geri sayıma geçmiş durumda.

Activision tarafından yapılan açıklamada CoD Warzone için yeni sezonun başlangıç tarihi de belirtildi. Buna göre Warzone’un yeni sezonu 5 Ağustos’ta başlayacak. Elbette yeni sezonla birlikte onlarca yeni ekipman da oyun severleri bekliyor olacak.

Bu arada dip not olarak hatırlatalım. Activision Warzone’u yeni nesil konsollara da taşıyacak.

Konami oyun bilgisayarı üretmek için kolları sıvadı