FM 2021 için kötü haber

FM15 MATCH

Koronavirüs salgını Football Manager oyununun çıkış tarihini de etkiledi. İşte FM 2021 ile ilgili son detaylar.

Bu senenin başında Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan koronavirüs salgını kısa bir sürede tüm dünyaya yayılmıştı. Salgının en son görüldüğü ülkelerden biri olan Türkiye’de bile hali hazırda koronavirüsün etkileri devam ediyor.

Dünya geneline baktığımızda da tablo pek farksız değil. İnsanlar hayat normalleşmiş gibi davransalar da salgın tüm hızıyla yayılmaya devam ediyor. Bu durumda pek çok sektörün gerilemesine neden olmuş durumda. Nitekim bu sektörlerden birisi de teknoloji ve oyun pazarı.

FM 2021 beklenenden geç çıkacak

Şimdiye kadar pek çok ürün, etkinlik ve oyun koronavirüs yüzünden ertelenmek zorunda kaldı. Nitekim geçtiğimiz gün bu yapımlara bir yenisi daha eklendi. FM yani Football Manager serisinin yapımcı stüdyosu olan Sports Interactive kısa bir açıklama yayınladı.

Yapılan açıklamada FM 2021’in beklenenden geç çıkacağı belirtildi. Normal şartlarda FM serisi her yılın Eylül ayında raflardaki yerini almış oluyordu. Lakin bu yıl önemli bir gecikme söz konusu.

Öte yandan Sports Interactive FM 2021 ile platform sayısının da arttırılacağını açıkladı. Yoksa FM serisi yıllar sonra konsollara dönüş mü yapacak? Şimdilik bu konuda net bir açıklama yapılmış değil. Fakat Ağustos ayı içerisinde FM serisinin yeni oyunu hakkında çok daha net bilgiler gelecektir.

Valve patronu yeni nesilde Xbox Series X dedi!


Yorumlar kapatıldı.