CoD Modern Warfare 2 sonunda PS4’e geliyor!

modern warfare 2

Call of Duty serisinin sevilen oyunlarından biri olan Modern Warfare 2 sonunda PlayStation 4’te oynanabilir olacak. İşte konu hakkındaki detaylar.

Hatırlanacağı üzere uzun bir süre önce Modern Warfare serisinin PlayStation 4 ve Xbox One’a gelmesi için ilk adım atılmıştı. Hatta Activision Modern Warfare’ın ilk oyununu 2016 yılında satışa sunduğu Infinity War’ın bazı özel sürümlerinde ücretsiz olarak sunmuştu.

Modern Warfare 2, PS4 ve Xbox One için geliyor

Şimdi ise Modern Warfare 2’nin aynı yolla oyun severlerin beğenisine sunulacağı iddia ediliyor. Geçtiğimiz günlerde PEGI tarafından da derecelendirilen oyunun artık PlayStation 4’e gelmesi an meselesi diyebiliriz.

Sızdırılan son bilgilere göre Call of Duty Moden Warfare 2 önümüzdeki günlerde resmi çıkışını gerçekleştirecek. Activision bu oyunu muhtemelen Haziran ayında resmiyet kazanacak olan yeni CoD oyunu ile birlikte ücretsiz olarak da dağıtmayı planlıyor.

Elbette henüz bu konuda kesinleşmiş bir detayın bulunmadığını da hatırlatmak gerekiyor. Bilmeyenler için ufak bir hatırlatmada bulunalım. Call of Duty Modern Warfare 2 yaklaşık olarak 10 yıl önce yani 2009 yılında raflardaki yerini almıştı. Senaryo modundan ziyade online dinamikleriyle ön plana çıkan yapım, oyun severlerden tam not almayı başarmıştı.

Bu arada dip not olarak belirtelim. Activision, Modern Warfare 2’nin yalnızca senaryo modunu yayınlayacak. Yani oyunun online modları PS4’te oynanabilir olmayacak. Online oynamak isteyenler şanslarını yeni CoD oyunları ile denemeye devam edebilirler.

Horizon Zero Dawn ne kadar sattı? İşte yanıtı